“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

VIDEO SOCANT: Dupa ce si-au pus COPILUL LA VOLAN, parintii il indeamna sa depaseasca un CAMION pe AUTOSTRADA cu 120km/h!

cpl

Un copil a fost incurajat si a condus cu 120 km/h pe o autostrada din Romania. Copilul chiar a fost felicitat pentru ca a reusit sa depaseasca un camion in mare viteza! Toata scena a fost filmata, iar politia s-a sesizat dupa viralizarea imaginilor pe internet.

“Politistii din cadrul Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale s-au autosesizat in urma aparitiei in spatiul public a acestor imagini si fac verificari pentru stabilirea locului in care a fost realizata filmarea, identificarea persoanelor din autoturism si dispunerea masurilor legale”, a declarat pentru Libertatea purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, Georgian Dragan.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.