“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATIUMOR

VIDEO SENZATIONAL! O BATRANA este nevoită să traverseze zilnic un râu cu TIROLIANA, pentru cumpărături

batrana

O bătrânică de aproape 80 de ani, din Ucraina, este nevoită să traverseze zilnic un râu cu o tiroliană improvizată, pentru a cumpăra cele necesare.

Au trecut 50 de ani de când Kristina Rosoha femeia face acest lucru. Bătrâna se așază pe o copaie îngustă, din lemn, și înaintează pe un cablu suspendat deasupra apei.

Bătrânei îi ia 5 minute să străbată distanța de 80 de metri, de pe un mal pe altul. N-o face de plăcere, ci ca să evite un ocol de 7 kilometri până la magazinele de unde își cumpără tot ce nu poate crește în grădină. Bunicuța trebuie să facă drumuri dese, deoarece nu poate să transporte greutăți prea mari pe tiroliana.

Primarul le-a promis bătrânei și vecinilor ei că le va construi o punte mai aproape de casele lor. Până atunci, femeia de 78 de ani spune că își va continua numărul zilnic de acrobație.

VEZI SI: Un vasluian a folosit uleiul din candelă ca lubrifiant pentru a viola o bătrână

VEZI SI: Bătrână batjocorită în staţia de autobuz de doi tigani. Mizerabilii şi-au filmat nesimţirea şi au postat-o pe Facebook

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.