“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

VIDEO Jurnalista hărțuită în direct s-a răzbunat pe agresor și l-a lovit cu microfonul. “Nu regret deloc!”

123

Un moment surprins de camerele TV a făcut înconjurul lumii. O jurnalistă a reacționat neplăcut când un grup de fani i-au stricat intervenția televizată: l-a lovit cu microfonul pe unul dintre ei, despre care spune că a pipăit-o în timp ce ea se afla în direct.

Momentul a avut loc în Mexic, la un meci între Guadalajara și Toronto, încheiat cu victoria gazdelor. Extrem de fericiți de pe urma succesului, fanii celor de la Guadalajara au stricat o intervenție în direct a reporterului Maria Fernanda Mora, de la Fox News.

Dacă gălăgia ar fi putut fi depășită, cu toate neplăcerile, jurnalista nu a putut trece peste un gest grosolan al unuia dintre cei aflați în spatele său, care a pipăit-o fără menajamente în zonele intime. Maria Fernanda Mora s-a întors imediat și, fără să țină cont că încă era în direct, l-a lovit cu microfonul pe vinovat, care nu se aștepta la o asemenea replică.

“Nu regret deloc reacția pe care am avut-o”, a scris jurnalista pe contul său de Twitter.

“Ce mi s-a întâmplat mie pățesc mii de femei în fiecare zi, în locurile publice. Diferența este că că mie mi s-a întâmplat în timpul unei legături în direct la televiziune și am decis să mă apăr. Reacția mea a transformat totul în ceva viral”, a spus Maria Fernanda Mora, potrivit britanicilor de la Daily Mail.

“Am crezut că ar putea fi o frecare accidentală, pentru că oamenii se îmbulzeau, iar eu am continuat să vorbesc către cameră. Acest tip a prins curaj din cauza lipsei mele de reacție și de faptul că eu am continuat să îmi fac treaba și mi-a mai pus de două ori mâna pe fund. Am decis să mă apăr. Nu o să fac, atunci când e vorba de hărțuire sexuală”, a mai spus jurnalista din Mexic.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.