VIDEO Imagini terifiante trimise de un psihopat unei minore. Filmulețe care au trimis-o de două ori în brațele morții

Scene violente desprinse ca dintr-un film de groază au fost înregistrate de un tânăr care a vrut să-și sperie fosta iubită de 17 ani. Pentru că nu a mai vrut să continue relația de iubire, băiatul a găsit un om al străzii și l-a bătut cu sălbăticie apoi i-a trimis fostei iubite filmarea ca pe un avertisment.Pentru a fi și mai convingător, tânărul s-a fotografiat într-un cimitir și i-a transmis minorei ca acolo îi va sapa mormântul. Un alt filmuileț în care victima apare dezbrăcată a făcut ravagii în sufletul fetei care a încercat să se sinucidă de două ori.

Drama elevei V.E. De 17 ani a început în urmă cu câteva luni când fata a încercat să pună capăt unei relații agitate cu un tânăr cu apucături bizare. Părinții fetei au încurajat-o să rupă prietenia cu un băiat fără nicio ocupație care le-ar fi cauzat numai probleme.

Citiți și:  14 TIGANI AU SARIT PE UN ROMAN! Apoi, românii din cartier au ieșit pe stradă cu topoarele! LA UN PAS DE CONFLICT INTERETNIC

Însă familia fetei spune că din acel moment au început şi problemele fiicei care au culminant cu două tentative de sinucidere.”Din acel moment fiica noastră a primit tot felul de poze şi filmulețe de amenințare. La început n-a vrut să ne spună că a fost filmată dezbrăcată şi a încercat să-şi ia viața.Apoi am aflat ce grozăvie trăiește fiica noastră” ne-a declarat mama minorei.

Deşi eleva minoră a încercat de două ori să se sinucidă, tânărul din Mărăcinenîn nu a încetat să o amenințe că va posta pe internet filmulețe realizate sub amenințare în ipostaze compromițătoare. Victima se plânge că zilnic este speriată cu bătaia dar şi cu alte filmuețe care conțin scene violente .”Nu am mai putut suporta acest coşmar şi am încercati de două ori să mă sinucid cu pastile.Sunt urmărită pe stradă iar fratele meu de clasa a noua a fost amenințat cu bătaia la şcoală. Familia mea trăieşte în teroare din cauza acestui băiat”ne-a povestit minora.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! Hal de educatie! Și-a dus copilul in cimitir sa-l invețe cum se blesteamă. Asta după ce (spune ea) nu și-a alergat propria mama cu cuțitul

Părinții fetei sunt disperați pentru ca amenințările se țin lanț cu toate că au făcut demersuri legale. Au făcut plângere la politie pentru amenințări şi şantaj încă de săptămâna trecută însă teribilistul nu s-a intimidat prea mult, pentru că oamenii legii n-ar fi luat deocamdată nicio măsură de protecție a minorei.

Mai mult bătăușul amenință acum că va face publice imaginile umilitoare cu fata care a fost filmată dezbrăcată. Părinții fetei se tem și pentru viața celor doi frați ai minorei, fratele victimei de clasa a 9 a care fiind deja amenințat cu bătaia. – Sursa: Informatia Buzaului

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile