VIDEO: Bărbat snopit în bătaie, luat cu ambulanța

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Pănătău, a ajuns azi-noapte la spital, după ce a fost agresat de un consătean pe fondul unui conflict spontan. Agresorul este nimeni altul decât tatăl femeii care a terorizat ieri întreaga comună, spărgând geamurile mai multor clădiri și pe cele ale mașinii primarului.

Scandalul de la Pănătău este departe de a se fi încheiat, iar sătenii stau în fiecare clipă cu sabia deasupra capului. Oamenii nu mai au liniște după ce o tânără cu probleme psihice a spart geamurile locuințelor a două rude, a vandalizat parcul Primăriei, spart geamurile dispensarului, geamurile mașinii primarului și pe cele a soției, ușa și două geamuri de la casa edilului.

După o „vizită” la secția de poliție, femeia a fostă lăsată în libertate, ceea ce i-a adus pe localnici în pragul unei revolte. Ei sunt cu atât mai îngrijorați cu cât, spun localnicii, tatăl femeii a agresat aseară, din senin, un bărbat care trecea prin fața porții lui:

„Sunt oameni extrem de periculoși. Aseară, Ion A., tatăl tinerei cu scandalul, a ieșit cu o rangă pe stradă și l-a luat la bătaie pe un consătean care se întorcea acasă de la lucru. Pur și simplu s-a năpustit asupra lui din senin și l-a lăsat lat. Până a ajuns ambulanța, victima  a leșinat de vreo trei ori, ajungând, în cele din urmă, la spital”., a declarat un localnic, sub protecția anonimatului.

Surse medicale confirmă incidentul de aseară, însă nimeni nu poate face nimic pentru a restabili liniștea în comună. Bărbatul este considerat un om violent, care nu ar fi încetat să își amenințe consătenii încă din ziua în care a ieșit din pușcărie:

„De când a venit acasă din pușcărie, ne tot amenință că ne bate, că ne omoară, că lui nu are nimeni ce să-i facă pentru că are un certificat medical. Poliția nu prea are ce să îi facă, deoarece, în lipsa unei plângeri pentru agresiune, nu se poate deschide dosar penal.”, a mai precizat sursa.

Același localnic a mai spus că mai toți membrii familiei au antecedente: tatăl Elenei a fost liberat recent din închisoare, iar frații au zeci de amenzi neplătite pentru tulburarea liniștii publice. Nimeni nu știe ce i-a declanșat femeii criza de nervi din aceste zile, de la care i s-a tras sâmbătă seara internarea la un spital de neuropsihiatrie, pentru expertizare. – Sursa: Reporter Buzoian

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *