“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

VIDEO: Bărbat snopit în bătaie, luat cu ambulanța

upu bat

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Pănătău, a ajuns azi-noapte la spital, după ce a fost agresat de un consătean pe fondul unui conflict spontan. Agresorul este nimeni altul decât tatăl femeii care a terorizat ieri întreaga comună, spărgând geamurile mai multor clădiri și pe cele ale mașinii primarului.

Scandalul de la Pănătău este departe de a se fi încheiat, iar sătenii stau în fiecare clipă cu sabia deasupra capului. Oamenii nu mai au liniște după ce o tânără cu probleme psihice a spart geamurile locuințelor a două rude, a vandalizat parcul Primăriei, spart geamurile dispensarului, geamurile mașinii primarului și pe cele a soției, ușa și două geamuri de la casa edilului.

După o „vizită” la secția de poliție, femeia a fostă lăsată în libertate, ceea ce i-a adus pe localnici în pragul unei revolte. Ei sunt cu atât mai îngrijorați cu cât, spun localnicii, tatăl femeii a agresat aseară, din senin, un bărbat care trecea prin fața porții lui:

bs1

„Sunt oameni extrem de periculoși. Aseară, Ion A., tatăl tinerei cu scandalul, a ieșit cu o rangă pe stradă și l-a luat la bătaie pe un consătean care se întorcea acasă de la lucru. Pur și simplu s-a năpustit asupra lui din senin și l-a lăsat lat. Până a ajuns ambulanța, victima  a leșinat de vreo trei ori, ajungând, în cele din urmă, la spital”., a declarat un localnic, sub protecția anonimatului.

Surse medicale confirmă incidentul de aseară, însă nimeni nu poate face nimic pentru a restabili liniștea în comună. Bărbatul este considerat un om violent, care nu ar fi încetat să își amenințe consătenii încă din ziua în care a ieșit din pușcărie:

„De când a venit acasă din pușcărie, ne tot amenință că ne bate, că ne omoară, că lui nu are nimeni ce să-i facă pentru că are un certificat medical. Poliția nu prea are ce să îi facă, deoarece, în lipsa unei plângeri pentru agresiune, nu se poate deschide dosar penal.”, a mai precizat sursa.

Același localnic a mai spus că mai toți membrii familiei au antecedente: tatăl Elenei a fost liberat recent din închisoare, iar frații au zeci de amenzi neplătite pentru tulburarea liniștii publice. Nimeni nu știe ce i-a declanșat femeii criza de nervi din aceste zile, de la care i s-a tras sâmbătă seara internarea la un spital de neuropsihiatrie, pentru expertizare. – Sursa: Reporter Buzoian

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.