Vica Blochina, umilită în public de Pițurcă. Ce cuvinte i-a adresat fostul selecționer

Vica Blochina (47 de ani) și Victor Pițurcă (66 de ani) au format, timp de 16 ani, un cuplu care a stat ferit de ochii presei. Însă după despărțirea lor au apărut multe informații de cancan despre relația extraconjugală pe care fostul selecționer a avut-o cu balerina la Melody, de origine lituaniană.

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație de 16 ani.

Vica Blochina a povestit, în cadrul unui podcast, care a fost momentul în care a intervenit “ruptura” dintre ea și Victor Pițurcă. “E normal că arunc toată vina în brațele lui, eu eram un copil. El, poate mai mult nici nu putea. Unele lucruri nu înțelegi de ce se întâmplă.

Știi când a fost cel mai urât moment ? Atunci cred că s-a produs într-adevăr ruptura. Eram la cazino, m-a jignit de față cu toată lumea. Mi-a spus să iau hainele… Ne cunoștea toată lumea. Nu știu ce s-a întâmplat la masă, ne-am certat, și mi-a spus: ‘Hai, ia-ți hainele și pleacă!’ De față cu toată lumea!

Citiți și:  Scandal sexual cu minore abuzate la Dinamo: Detalii revoltătoare

”Am plâns atât de mult”
Și mi-a fost atât de rușine și am plâns atât de mult. Am plâns în drum spre casă, că nici nu puteam să-i răspund. Îți dai seama, să-i spună unui copil de douăzeci și ceva de ani ‘Hai, cară-te repede, pleacă de aici!’.

A fost foarte mare umilința. Atunci am vrut să mă despart de el și după aia am rămas însărcinată. După ce s-a născut Edan, el nu a vrut să recunoască copilul. Noi ne-am certat după ce s-a născut Edan”, a afirmat Vica Blochina, în podcastul În Oglinda.

Obligat de instanță să-l recunoască pe Edan
Cei doi au împreună un băiat, care a ajuns acum la 15 ani și care nu a fost recunoscut de Victor Pițurcă. Însă fostul selecționer a fost dat în judecată de Vica Blochina, iar procesul de paternitate a luat sfârșit în noiembrie 2012. Instanța a hotărât atunci ca Piți să plătească o pensie alimentară de 8.600 de euro lunar pentru băiețelul pe care acesta îl are cu fosta balerină lituaniană Victoria Blochina.

Citiți și:  Scandal sexual cu minore abuzate la Dinamo: Detalii revoltătoare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *