“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Veți avea INTERNET doar cu BULETINUL! Ce spune ministrul Digitalizării?

internet e1704294462945 1200x676 1

Despre măsura propusă în Italia privind accesul la internet doar cu buletinul, ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a reacționat, subliniind că poartă discuții cu alte state referitoare la această chestiune.

În cadrul unei apariții la Antena 3, ministrul Bogdan Ivan a dezvăluit care sunt acțiunile pe care România intenționează să le desfășoare în viitorul apropiat în ceea ce privește accesul la internet.

„Am inițiat discuții împreună cu alte state membre ale Uniunii Europene pentru a stabili reguli clare, inclusiv pentru cei care dețin conturi pe platformele de socializare. Când analizăm conturile de Facebook, Instagram, TikTok, ne dorim să existe o reglementare la nivel european prin care utilizatorii identificați ca fiind persoane fizice să aibă o identificare vizibilă în rețelele de socializare, precum un simbol albastru pe profil, similar cu ideea de verificare, dar de data aceasta în culoarea verde”, a explicat ministrul Bogdan Ivan.

El a oferit detalii referitoare la reglementările actuale privind accesul la internet în țara noastră.

„La nivel național, din decembrie 2023, avem adoptată o lege care impune amenzi substanțiale și chiar pedepse cu închisoarea de la 1 la 5 ani pentru creatorii de conținut care folosesc inteligența artificială pentru a utiliza imaginea unor persoane fără consimțământul acestora.

În plus, Digital Service Act, o legislație aflată în proces de dezbateri parlamentare, are ca obiectiv acordarea tuturor drepturilor pe care le deține o persoană fizică în mediul offline și în mediul virtual”, a subliniat ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.