“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

VESTE BUNA pentru toti UTILIZATORII FACEBOOK! Cum pot avea de acum INTERNET GRATUIT oriunde merg

Facebook extinde optiunea Find Wi-Fi, care devine disponibila in intreaga lume.
De acum, optiunea Find Wi-Fi, care ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca o retea disponibila de Wi-Fi, va putea fi folosita pe scara larga.

Facebook extinde optiunea pentru toti utilizatorii Android si iOS din intreaga lume. Pana acum, aceasta functie putea fi folosita doar de utilizatorii din anumite tari, scrie The Independent.

Find Wi-Fi arata utilizatorilor o harta cu locurile unde pot gasi Wi-Fi gratuit, o solutie salvatoare pentru cei care au probleme cu semnalul sau nu vor sa consume prea mult trafic de date.

In harta apar insa numai magazinele sau localurile care au anuntat pe pagina lor de Facebook ca ofera gratuit acest serviciu

Utilizatorii vot gasi detalii despre aceste localuri – programul lor, numele retelei Wi-Fi si domeniul de activitate.

VEZI SI: PERICOLUL despre care nu vorbește nimeni! „Am pierdut TOTUL în 45 de minute pe FACEBOOK”, o FAMILIE e DISTRUSĂ după ce au făcut o GREȘEALĂ URIAȘĂ

Noua optiune va fi vizibila in tab-ul More al aplicatiei, imediat ce va fi facut acest update, anunta Alex Himel, director in cadrul Facebook.

Conducerea Facebook le recomanda utilizatorilor sa fie totusi atenti cand aleg locul pentru conectarea prin Wi-Fi, pentru ca multe cafenele, de exemplu, nu au standarde de securitate serioase, iar conexiunea poate fi folosita de hackeri. (Sursa)

VEZI SI: ANUNT IMPORTANT! Mesajul Poliţiei Române pentru toți utilizatorii de Facebook

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.