“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIUMOR

UNIC in ROMANIA – BABA mafiota, planuri diabolice la 80 de ani şi AMANT TÂNĂR

baba

Ca-n filmele cu mafioți trăia o familie din Timiș. O femeie de 80 de ani coordona rețeaua de contrabandă în care își implicase fiul, nora și concubinul. Ca o șefă care se respectă, octogenara și-a găsit un iubit ”tinerel”, de 69 de ani.

Polițiștii orașului Făget au efectuat, sâmbătă, două percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă. În urma activităților desfășurate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 10.599 de țigarete netimbrate, 235 litri de alcool și 5.000 litri de motorină. Au fost vizate locuințele celor două cupluri, una pe raza orașului Făget, cealaltă la Povergina.

”În fapt, în luna martie a.c., poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că patru persoane, cu vârste între 57, și 80 de ani, desfăşoară activităţi de comerţ ilegal cu ţigări, prejudiciind bugetul consolidat al statului”, transmite Ancuța Morariu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Este vorba de o femeie de 80 de ani și concubinul ei de 69 de ani, precum și de fiul și nora octogenarei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (Sursa articol)

VEZI SI: Baba care a luat 3 ani pentru o pâine: “Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am furat cât Cocoș, că luam 3 ani și 4 luni!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.