“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

Un vasluian a folosit uleiul din candelă ca lubrifiant pentru a viola o bătrână

violator

Un bărbat de 41 de ani din județul Vaslui, ieșit din închisoare de trei luni, a batjocorit în fel și chip două bătrâne, folosind uleiul din candelă pe post de lubrifiant în cazul uneia.

Bărbatul, proaspăt eliberat din pușcărie unde a stat închis pentru că violase două septuagenare, a intrat în casa altor două bătrâne singure, ambele cu vârste peste 70 de ani, pe care le-a violat.

Una dintre bătrânele abuzate sexual a povestit, conform Vremea Nouă, că violatorul nu s-a temut nici măcar de Dumnezeu, când, în lipsa unei creme a folosit uleiul dintr-o candelă pe post de lubrifiant.

Instanța de judecată din Huși a dispus arestarea sa pentru 30 de zile, violatorul urmând, cel mai probabil, să se întoarcă în închisoare.

“Din investigațiile efectuate de politiști s-a stabilit faptul că în cursul lunilor martie și aprilie bărbatul a pătruns în locuințele celor două femei de 71, respectiv 74 de ani, și prin contrângere a întreținut cu acestea relații sexuale”, au precizat reprezentații IJP Vaslui.

VEZI SI: O femeie a fost VIOLATA de patru TIGANI de faţă cu soţul ei. Cei doi au fost luaţi la ocazie de către violatori

VEZI SI: REVOLTATOR: CUM AU SCAPAT REFUGIATII VIOLATORI DIN KOLN FARA CONDAMNARI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.