Un vasluian a folosit uleiul din candelă ca lubrifiant pentru a viola o bătrână

Un bărbat de 41 de ani din județul Vaslui, ieșit din închisoare de trei luni, a batjocorit în fel și chip două bătrâne, folosind uleiul din candelă pe post de lubrifiant în cazul uneia.

Bărbatul, proaspăt eliberat din pușcărie unde a stat închis pentru că violase două septuagenare, a intrat în casa altor două bătrâne singure, ambele cu vârste peste 70 de ani, pe care le-a violat.

Una dintre bătrânele abuzate sexual a povestit, conform Vremea Nouă, că violatorul nu s-a temut nici măcar de Dumnezeu, când, în lipsa unei creme a folosit uleiul dintr-o candelă pe post de lubrifiant.

Instanța de judecată din Huși a dispus arestarea sa pentru 30 de zile, violatorul urmând, cel mai probabil, să se întoarcă în închisoare.

“Din investigațiile efectuate de politiști s-a stabilit faptul că în cursul lunilor martie și aprilie bărbatul a pătruns în locuințele celor două femei de 71, respectiv 74 de ani, și prin contrângere a întreținut cu acestea relații sexuale”, au precizat reprezentații IJP Vaslui.

VEZI SI: O femeie a fost VIOLATA de patru TIGANI de faţă cu soţul ei. Cei doi au fost luaţi la ocazie de către violatori

VEZI SI: REVOLTATOR: CUM AU SCAPAT REFUGIATII VIOLATORI DIN KOLN FARA CONDAMNARI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.