Un general din Ministerul de Interne susține că „vom fi minoritari în propria țară!”

o-satra-numeroasa-de-tigani

Vom fi minoritari în propria țară – este avertismentul pe care l-a lansat generalul în rezervă Anghel Andreescu, în cadrul unui interviu oferit televiziunii sindicatului „ProLex”.

Întrebat de moderator dacă, în contextul fenomenului migrației, se poate vorbi despre un pericol la adresa securității României, acesta a răspuns: „poate nu acum, dar într-un viitor apropiat da, pentru că România, din peste 23 de milioane de locuitori cât aveam în 1990 și recensământul din 1992 și 20 de milioane în 2012, noi vom avea în 2035, după datele pe care le am, semioficiale, chiar mai puțin de 13 milioane. Vom fi minoritari în propria țară, cu toate consecințele negative”.

Citiți și:  Gaborii ţepari prin metoda „Acoperişul“ au ieşit din nou la „atac“. În ce constă escrocheria

VEZI SI: A INCEPUT TEROAREA! IMIGRANTI PRINSI LA FRONTIERA IN TIMIS!

Chestionat, mai departe, în privința etniei care va asigura majoritatea, Anghel Andreescu susține că „rromii, și în nici un caz maghiarii, cum s-a vehiculat”. Andreescu a zis că „ultimul recensământ nu a reflectat realitatea, iar cei 5 milioane de maghiari înregistrați, ar fi de fapt ca cifră reală, sub un milion, dintre care și rromii care s-au declarat unguri”.

SURSA

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile