“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Un general din Ministerul de Interne susține că „vom fi minoritari în propria țară!”

o-satra-numeroasa-de-tigani

Vom fi minoritari în propria țară – este avertismentul pe care l-a lansat generalul în rezervă Anghel Andreescu, în cadrul unui interviu oferit televiziunii sindicatului „ProLex”.

Întrebat de moderator dacă, în contextul fenomenului migrației, se poate vorbi despre un pericol la adresa securității României, acesta a răspuns: „poate nu acum, dar într-un viitor apropiat da, pentru că România, din peste 23 de milioane de locuitori cât aveam în 1990 și recensământul din 1992 și 20 de milioane în 2012, noi vom avea în 2035, după datele pe care le am, semioficiale, chiar mai puțin de 13 milioane. Vom fi minoritari în propria țară, cu toate consecințele negative”.

VEZI SI: A INCEPUT TEROAREA! IMIGRANTI PRINSI LA FRONTIERA IN TIMIS!

Chestionat, mai departe, în privința etniei care va asigura majoritatea, Anghel Andreescu susține că „rromii, și în nici un caz maghiarii, cum s-a vehiculat”. Andreescu a zis că „ultimul recensământ nu a reflectat realitatea, iar cei 5 milioane de maghiari înregistrați, ar fi de fapt ca cifră reală, sub un milion, dintre care și rromii care s-au declarat unguri”.

SURSA

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.