“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Un CÂȘTIGĂTOR de Emmy va APĂREA în „Las Fierbinți”. Cine este VEDETA de la Hollywood care va fi în PRIM-PLAN la televizor

las

Serialul „Las FIerbinți” este una dintre cele mai apreciate producții românești. Pe lângă situațiile pline de umor care fac deliciul telespectatorilor, unii se uită și la comentariul politic și social pe care îl expun personajele. Ratingurile serialului pot exploda după ultima apariție de senzație.

Armand Assante este un celebru actor american, câștigător al prestigiosului premiu Emmy, pentru rolul principal al lui John Gotti din serialul marca HBO care poartă același nume. Acum, actorul în vârstă de 68 de ani va apăra și în „Las Fierbinți”, scrie Cancan.

Assante se afla în România pentru filmările de la lungmetrajul românesc „The Wanderers”/„Vânătorul de spirite”, regizat de Dragoș Buliga. Filmul spune povestea celui mai faimos vânător de fantome și vampiri din lumea, Louis, interpretat de Armand Assante, care face echipă cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi). Cei doi aajung în Transilvania pentru a investiga veridicitatea unei povești sângeroase, petrecute la castelul Zalesky.

Apariția sa în episodul de joi din „Las Fierbinți” îl pune pe actorul american într-un rol similar.. După ce, în episodul anterior, primarul Vasile a avut impresia că locuința sa este bântuită, Secretara Dalida i-a sugerat să cheme un preot. Acum, cei doi vor să facă o farsă malefică. Cel păcălit ar urma să fie chiar polițistul Robi.

Pentru a-și duce planul la bun sfârșit, Vasile și Dalida din „Las Fierbinți” îi cer ajutorul lui Armand Assante.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.