UN ANGAJAT DE LA MORGA SPITALULUI A LUAT CORONAVIRUS DUPA CE A INTRETINUT RELATII SEXUALE CU CADAVRE INFECTATE

Un angajat din morga din Massachusetts a fost internat în spital după ce ar fi avut interacțiuni sexuale cu mai multe cadavre infectate cu virusul COVID-19.

Damien Cole, în vârstă de 29 de ani, a fost forțat să admită la personalul spitalului Western Massachusetts că s-a implicat în relații sexuale cu mai multe cadavre masculine și feminine la locul de muncă, după ce s-a plâns că suferea de febră severă.

Cole a recunoscut, de asemenea, că a participat la sex oral și anal, precum și la interacțiuni sexuale genitale neprotejate cu decedatul.

„Acest lucru demonstrează că coronavirusul poate fi răspândit prin interacțiuni sexuale cu indivizi decedați la fel de mult ca și cu cei vii”, a declarat dr. Peter Patterson reporterilor.

„Dacă ar fi curățat bine cadavrele și ar fi purtat o mască și ar fi folosit prezervativ în timpul interacțiunilor sale sexuale, el nu ar mai fi în această situație astăzi”, a explicat dr. Patterson.
Iubita lui Damien Cole a fost, de asemenea, internată la Spitalul Western Massachusetts la scurt timp după ce a dat test pozitiv la coronavirus.

„Am fost conștientă de activitățile sale sexuale la locul de muncă, dar el a continuat să argumenteze că a dormi cu oameni morți nu este din punct de vedere tehnic a înșela” Elisa Wood, în vârstă de 16 ani, a recunoscut reporterilor când a fost contactată telefonic.

Damien Cole s-ar putea confrunta cu mai multe acuzații penale pentru neglijență, întrucât a avut, cu bună știință, interacțiuni sexuale cu cadavre infectate cu coronavirus și a transmis boala altora.

Cole nu ar trebui să se confrunte cu nicio acuzație pentru necrofilie, potrivit experților legali, deoarece participarea la relații sexuale cu un cadavru este o practică comună și legală în statul Massachusetts.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!