Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

ULTIMA ORA! Deputat IMPUSCAT GRAV în fața Parlamentului. Colegul acestuia a MURIT

crsc

Tensiunile la nivel global și nemulțumirile cetățenilor față de politicieni fac victime. Un deputat argentinian, Hector Olivares, a fost împușcat în fața parlamentului din Argentina. Politicianul a fost rănit grav, în timp ce un alt bărbat a fost omorât în cadrul atacului armat, notează BBC.

Olivares, care face parte din Uniunea Civică Radicală din Argentina (UCR) a fost împuşcat de trei ori de către mai mulţi suspecţi înarmaţi.

Conform anchetatorilor, motivul pentru care deputatul a fost împușcat s-ar putea să îl reprezinte faptul că Olivares lucra la o lege care avea ca scop limitarea violenţei pe stadioane. Cei doi bărbaţi au fost atacaţi de suspecţi dintr-o maşină în apropiere de clădirea Parlamentului la ora locală 07:00.

Parlamentarul UCR Jose Cano a declarat că atacul a fost „un act premeditat”.

„Din ce informaţii avem, maşina a fost parcată acolo cu jumătate de oră înainte. Ei îl aşteptau pe Olivares pentru că el se plimba acolo cu Yadon în fiecare zi”, a afirmat el.

Un purtător de cuvânt al lui Olivares, Hector Lencinas, a declarat: „Nu am primit niciun fel de ameninţări la birou. Este un birou deschis unde toată lumea este binvenită”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.