Tripla TRAGEDIE, doliu urias. Trei mari artiști internaționali, AU MURIT într-o singură zi

Este doliu în lumea artistică. Faimosul actor din Goodfellas Ray Liotta, membrul fondator Depeche Mode, Andy Fletcher, cât şi toboşarul trupei Yes, Alan White, au plecat cu toţii dintre noi în cursul zilei de ieri. Valuri de fani şi-au exprimat condoleanţele în mediul online pentru cei care au reprezentat atâtea generaţii.

Ray Liotta se afla în Republica Dominicană în mijlocul filmărilor pentru noul său film, Dangerous Waters, în momentul tragediei. Actorul a murit în somn la 67 de ani după ce a încântat generaţii de cinefili cu peliculele sale.

A murit şi Andy Fletcher, membru fondator Depeche Mode. Alături de colegii săi şi-a făcut loc în inimile a milioane de fani prin hit-uri precum Enjoy the Silence sau Personal Jesus. Trupa a avut peste 100 de milioane de discuri vândute.

A plecat dintre noi şi Alan White, toboşarul îndrăgitei trupe rock Yes. White avea 72 de ani şi a bătut toba o viaţă întreagă, de când avea doar 12 ani.

Zeci de milioane de fani din întreaga lume și-au exprimat regretul și tristețea la aflarea teribilelor vești.

Sursa: antena3.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.