TRAGEDIE IN ORAS: O tânără de 23 de ani și-a pus capăt zilelor. Dumnezeu sa o ierte!

Tragedie în familia unei tinere mămici din Buzău, care s-a sinucis, miercuri, înghițind un pumn de pastile. Diana merisan avea 23 de ani și era mămica unei fetițe de un an.

Prietenii au aflat despre tragedie chiar de pe contul de Facebook al fetei care și-a pus capăt zilelor, printr-o postare făcută de sotul ei.

Diana Merișan locuia cu soțul ei și fetița acestora în vârstă de un an în același bloc cu părinții fetei, pe care îi vizita des, așa cum s-a întâmplat și miercuri seara, conform presei locale. După ora 22.00, fata a fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leșin, moment în care unul dintre părinți a sunat la 112. Apelul la Ambulanță a fost efectuat la ora 22 și 18 minute.

A fost preluată în stare de inconștiență de salvare și adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Din nefericire, victima a suferit la 22.45 un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitată, în ciuda eforturilor medicilor, care au durat două ore. La ora 1.00 a fost declarat decesul Dianei Merișan.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. Cunoscutii Dianei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai țină cont nici măcar de existența fetiței de un an în viața ei. Diana a mai avut în 2013 o tentativă de a-și pune capăt zilelor, însă atunci intervenția promptă a medicilor i-a salvat viața.

Dumnezeu sa o ierte!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.