TERIBIL accident de tren în Ungaria: O româncă a murit, alta este în stare gravă

Accident de tren mortal, joi, la o trecere de cale ferată care traversa un drum de pământ între Mélykút și Bácsalmás din Ungaria. O româncă, în vârstă de 70 de ani, pasageră într-un autoturism, în care se aflau mai mulți muncitori a murit pe loc. Alte patru persoane se aflau în autoturism. O altă pasageră e în stare gravă.

Erika Horváth ofițerul de presă al Sediului Poliției Județene Bács-Kiskun, a declarat că în accident a murit o femeie de naționalitate română, în vârstă de 70 de ani. O altă femeie a fost transportată la spital cu elicopterul ambulanță.

Pe 28 octombrie 2021, în jurul orei 7:18, un autoturism și un tren s-au ciocnit în circumstanțe neclare încă la o trecere la nivel cu calea ferată între Mélykút și Bácsalmás, relatează baon.hu. În urma accidentului, una dintre cele cinci femei, aflate în mașină, a murit pe loc, iar una a suferit răni care i-au pus viața în pericol și a fost transportată la spital cu elicopterul ambulanței.

Potrivit baon.hu, pasagerii erau muncitori. Mașina era condusă de o femeie. Se pare că, la sosirea trenului, mașina era blocată pe trecere din cauza unei defecțiuni tehnice. Potrivit ultimelor informații de la fața locului, trei persoane, șoferul și doi pasageri, au reușit să iasă la timp din vehicul, dar două dintre pasagere nu au reușit să iasă.

O femeie de 70 de ani, cetățean român, a murit pe loc, în accident. Cealaltă pasageră a fost transportată cu un elicopter la clinica din Szeged, după ce a fost resuscitată cu succes. Două elicoptere de ambulanță și patru ambulanțe au ajuns la fața locului

Un alt elicopter care a aterizat la locul accidentului a fost alertat, ulterior, la Tatahaza pentru un pacient cu atac de cord.

Din păcate nu este singurul accident grav din Ungaria în ultima perioadă în care muncitori români își pierd viața. Un accident teribil a avut loc la kilometrul 94 al autostrăzii M1, pe direcția Gyor, în Ungaria. Un microbuz cu șase români, patru femei și doi bărbați, a intrat într-un TIR, iar cinci dintre pasageri și-au pierdut viața, într-un accident cumplit petrecut pe 19 octombrie.În afara celor cinci persoane decedate, un alt bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spitalul de ambulanță din Győr cu o leziune la cap, dar într-o stare stabilă, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sursa: stiridiaspora.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *