“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
STIRI

Tanara care s-a sinucis in Londra a lasat DOUA BILETE de ADIO: unul pentru familie si altul pentru cei aflati in catedrala. Mesaj SFASIETOR

sinucis londra

Lidia Drăgescu, tânăra din Iaşi care şi-a pus capăt zilelor la Londra, a lăsat două bilete de adio. Unul adresat mamei şi altul pentru cei care erau de faţă.

Tânăra de 23 de ani şi-a pus capăt zilelor, pe 11 octombrie, în interiorul Catedralei St. Paul din Londra. Lidia s-a aruncat în gol de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, sub ochii îngroziţi a sute de oameni care vizitau catedrala.

Presa britanică a prezentat două bilete de adio pe care tânăra le-ar fi lăsat. Unul dintre ele era destinat mamei.

VEZI SI: ANUNT IMPORTANT din partea profesorului Gheorghe Mărmureanu: Cand va fi URMATORUL MARE CUTREMUR „Ceva mai DEVASTATOR decat cel din ’77

“Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot”, ar fi scris Lidia.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.