TALHARIT de 5 TIGANI la Podgoria! I-au furat până şi pantofii din picioare

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04:50, la intersecţia Calea Iuliu Maniu cu Bulevardul Revoluţiei.

Un arădean care a văzut victima lovită, căzută la pământ, cu hainele rupte, a sunat la 112 şi a solicitat ajutor, la faţa locului deplasându-se un echipaj de jandarmi.

Victima a povestit jandarmilor că a fost acostat de cinci tigani, care l-au agresat fizic aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul feței, doborându-l la pământ. În acel moment i-au smuls telefonul mobil, portofelul în care avea o sumă de bani și pantofii cu care era încălțat, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

„În urma semnalmentelor oferite de victimă, jandarmii au plecat în căutarea autorilor, iar în jurul orei 12.30, cei cinci suspecți au fost depistați în zona gării CFR Arad. Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor implicate și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Unul dintre tâlharii tigani era încălțat cu pantofii victimei, iar telefonul furat era în buzunar.

VEZI SI: UN TIGAN DIN BUZAU CARE FURA FIER VECHI ERA SA PROVOACE O ADEVARATA TRAGEDIE. ACESTA A SCOS SURUBURILE DE LA CALEA FERATA – VIDEO

VEZI SI: INCONSTIENTA fara margini: Tiganii au furat o teava de la instalatia de oxigen, din sectia de pediatrie. Zeci de suflete nevinovate riscau sa moara

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.