“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

TALHARIE COMISA DE PROFESORUL DE SPORT IN TIMPUL ACCIDENTULUI CAUZAT DE DIRECTOARE? Dascalul de sport de la Școala nr. 1 după accident: „A smuls telefonul unei mămici care făcea poze in loc sa ajute victimele”

sc1

Reporterul buzoienii.ro a fost oprit astăzi pe stradă de o femeie aflată în grupul de părinți care-și așteptau copiii la Școala nr. 1.

A văzut întreaga scenă a accidentului din fața porții și i-a povestit reporterului câteva lucruri despre care, probabil, nu s-a mai scris până acum în presa locală.

De pildă, femeia respectivă a fost contrariată de atitudinea profesorului de sport de la Școala nr. 1.

„Știți ce grijă avea domnul profesor de sport la câteva secunde după accident ? Adrian, parcă îl cheamă, îmi cer scuze, nu-i știu numele de familie. Să nu-i lase pe cei prezenți să filmeze ori să facă poze. Striga în stânga și în dreapta, „n-aveți voie să faceți poze”. Ce m-a intrigat cel mai tare e că a avut tupeul să smulgă din mână telefonul unei mămici. Era o doamnă tânără, cam pe la 30 de ani. Striga la ea să șteargă imediat pozele ori filmulețul. Nu știu ce s-a mai întâmplat că apoi m-am repezit să ajut o doamnă căzută la pământ și care se văita de picioare”, ne-a spus femeia respectivă.

Pe site-ul Școlii nr. 1 ca profesor de sport figurează un domn Adrian Narcis Nicolae.

Până acum reporterul buzoienii.ro n-a reușit încă să îl contacteze pentru a-și exprima un punct de vedere referitor la cele declarate mai sus de această mămică.

„După prima lovitură, mașina a dat înapoi o jumătate de metru, apoi a izbit din nou poarta. Atunci a dărâmat-o!”. Nouă mărturie despre accidentul de la Șc. nr. 1

Spusele asupra a ceea ce s-a întâmplat în dreptul porții de acces la Școala nr. 1 îi aparțin unei doamne, care se pretinde a fi fost martoră a accidentului.

Reporterul buzoienii.ro a ales să le publice pentru că aduc un plus de amănunte asupra întâmplării nefericite.

„În primul rând, am văzut că unii susțin că nu mașina i-a lovit pe oameni, ci că au fost accidentați de poarta care a căzut peste ei. Nu-i adevărat. Noi, părinții și bunicii stăteam pe partea dinspre stradă, pentru că nu suntem lăsați să intrăm în curte. Apoi, trebuie spus că mașina a venit de pe alee și a luat curba pentru a intra în curte fără să pună nicio frână. Înainte de a intra în oameni a acroșat și un Ford care era parcat pe dreapta, lângă bordură. Apoi i-a lovit pe oamenii care stăteau în fața porții. După ce s-a oprit în poartă, din recul mașina s-a dat înapoi o jumătate de metru sau un metru. Imediat a luat-o din nou înainte și a izbit din nou poarta, pentru a doua oră. Atunci a rupt-o. Probabil, că doamna director se pierduse de tot și nu mai știa ce face. Din mașină a fost scoasă de câțiva domni, probabil profesori, și dusă direct în școală. Nu e adevărat că a leșinat în mașină când a văzut ce s-a întâmplat”, a spus femeia care a ținut să-i povestească reporterului aceste lucruri.

Aceeași doamnă i-a povestit reporterului și că la câteva zeci de secunde după accident, profesorul de sport al școlii nr. 1, Adrian Narcis Nicolae, i-ar fi smuls din mână telefonul unui mămici, cerându-i să șteargă pozele ori filmulețul făcut.

Sursa: Buzoienii.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.