Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

SURSE – Viorica Dăncilă începe EXECUȚIILE în PSD! Locotenentii lui Dragnea, PE FARAS

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Liderii PSD se reunesc în cadrul Biroului Permanent Național și al Comitetului Executiv, acolo unde vor lua primele decizii după eșecul major din alegeri și condamnarea lui Liviu Dragnea.

Surse din PSD ne-au explicat că Viorica Dăncilă și apropiații săi vor începe execuția oamenilor lui Liviu Dragnea. Primul vizat de execuție este Codrin Ștefănescu, cel care va fi schimbat din funcția de secretar general al PSD.

Pentru această funcție vor candida Niculae Bădălău, Marcel Ciolacu și Nicolae Moldovan. Toți trei își doresc funcția, dar cel mai probabil se va ajunge rapid la o înțelegere pentru a nu se genera și mai multă tensiune în partid.

De asemenea, Marcel Ciolacu vânează și funcția de președinte al Camerei Deputaților. Este posibil ca acesta să fie pus să aleagă între cele două funcții.

Execuțiile vor continua în PSD, iar oamenii fideli lui Liviu Dragnea vor fi îndepărtați din cercul de putere.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.