“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Suma impresionantă pe care ar putea să o încaseze Meghan Markle pe rețelele de socializare

Experți în finanțe au dezvăluit cât ar putea încasa Meghan Markle dacă ar avea un cont activ pe rețelele de socializare.

Suma impresionantă pe care ar putea să o câștige Meghan Markle

Meghan Markle poate câștiga o sumă frumoasă postând pe Instagram, conform unui expert financiar.

„Mă aștept ca ea să aibă rapid unul dintre cele mai urmărite conturi de pe Instagram”, a declarat consilierul Eric Schiffer pentru Daily Mail.

„Avem celebrități precum Kardashian care pot cere 1 milion de dolari sau mai mult pentru o singură postare care promovează un produs. Nu există niciun motiv pentru care Meghan nu ar putea câștiga astfel de sume.”

Surse multiple au declarat în exclusivitate pentru Page Six mai devreme în acest lună că Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a obținut numele de utilizator de Instagram @megan.

Suma impresionantă pe care ar putea să o câștige Meghan MarkleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu toate acestea, o altă sursă a declarat pentru PageSix zvonurile sunt false.

„Cum poate ea să facă bani dacă nici măcar nu are Instagram și nu are planuri să aibă unul?”, întreabă sursa retoric. Reprezentanții familiei regale nu au răspuns imediat la solicitarea Page Six pentru un comentariu.

La ce ar trebui să fie atentă Meghan Markle

Cu toate acestea, dacă Markle decide să creeze un profil într-o zi, Schiffer a spus că „trebuie să fie atentă” pentru a nu fi văzută „promovând orice produs sub soare”.

„Ea se va asocia cu brand-uri și companii de calitate care se aliniază cu convingerile ei politice și sociale”, a adăugat sursa.

Zvonurile despre presupusa întoarcere a lui Meghan în online vin în contextul zvonurilor că aceasta și-ar planifica revenirea în actorie. Ducesa de Sussex a semnat primăvara aceasta un acord cu o cunoscută agentie de talente de la Hollywood.

„Agenția se va concentra pe dezvoltarea afacerilor sale în multiple domenii ale agenției și ecosistemului său mai larg, inclusiv producție de film și televiziune, parteneriate de brand și altele”, a scris agenția de talente pe Twitter la momentul respectiv.

În ceea ce privește unde ar putea să o ducă noua ei echipă de management, Schiffer a spus că promovarea pe rețelele sociale ar fi „următorul pas logic”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.