“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

STRIGATOR LA CER: Tânăr în scaun cu rotile, SPULBERAT de o şoferiţă, care nici măcar nu l-a văzut (Video)

spulberat

Un tânăr cu dizabilităţi fizice grave, care se deplasa într-un scaun cu rotile a fost pur şi simplu spulberat de pe şosea de o şoferiţă.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, în stare gravă cu traumatism cranio facial şi policontuzii.

Un tânăr de 31 de ani, din Bârlad, cu un grad ridicat de handicap, care circula mereu cu căruțul electric pe carosabil, însoțit de sora lui, cu același handicap, a fost izbit de o mașină, condusă de o femeie de 38 de ani din Bârlad.

„Victima, de 31 de ani, persoană cu grad sever de handicap, a fost diagnosticată într-o primă evaluare cu traumatism cranio facial și policontuzii produse prin accident rutier. Urmează să fie investigat medical, inclusiv la Computerul Tomograf, dar starea lui generală este bună”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului Bârlad.

„Un bărbat cu un căruț electric pentru persoane cu dizabilități se deplasa în Bârlad pe strada Republicii, pe partea carosabilă, când a fost acroșat de o mașină înmatriculată în Vaslui, condusă de o femeie de 38 de ani. Femeia are permisul în regulă și nu a consumat alcool. Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din Bârlad pentru investigații. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se cerceta dacă bărbatul circula regulamentar cu acel căruț electric pe carosabil și cine se face vinovat de accident”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.