STIREA ZILEI: Marian Drăgulescu, operat pe inimă! Acum câteva zile, ”suda” țigările

Marian Drăgulescu, operat pe inimă! În urmă cu mai bine de o lună, gimnastul era oprit să mai participe la concursurile interne şi internaţionale ca urmare a problemelor de ordin medical descoperite la inimă. Decizia a fost luată atunci de medicii de la Institutul de Medicină Sportivă din Bucureşti, care au constatat că gimnastul are extrasistole, recomandându-i un consult amănunţit de specialitate, informează telekomsport.ro.

”După ce am făcut EKG-ul, medicii şi-au dat seama că am unele probleme. În clipa în care am ajuns la cardiologie, mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie.

Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme ca urmare a medicaţiei dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie, pe care, în cele din urmă, am făcut-o şi care s-a dovedit a fi un succes. Abia m-am externat iar în câteva zile voi reintra în sală pentru a-mi reula pregătirea”, a explicat Marian Drăgulescu pentru site-ul telekomsport.ro.

Ablaţia cardiacă este o intervenţie minim invazivă. Constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a ţesutului inimii care provoacă tulburările de ritm cardiac. Operaţia este recomandată persoanelor mai vârstnice, precum şi celor care suferă de sindromul Wolff-Parkinson-White.

Acum câteva zile, mai exact sâmbătă, în ziua finalei Halep – Stephens, de la Roland Garros, Drăgulescu a fost invitatul celor de la Eurosport, alături de late vedete din sport (Camelia Potec, Marian Oprea și Falemi), pe terasa unui mall din Capitală, pentru a urmări partida de la Paris, pe un ecran uriaș.

Deși se afla în public, ”Marocanul” nu s-a ferit să fumeze mai multe țigări și să înfulece dintr-un hamburger uriaș, mâncare nerecomandată sportivilor de performanță.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile