“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALMEDICAL

Soțul eurodeputatei italiene anti-vaccin Covid a fost găsit mort într-o scenă macabră!

so ul eurodeputatei italiene anti vaccin covid a fost g sit mort ntr o scen macabr 1

Soțul celei mai deschise politiciene anti-vaccin din Europa a fost găsit mort într-o scenă macabră, pe marginea unui drum, cu o cravată în jurul gâtului.

Europarlamentarul italian Francesca Donato a devenit un nume cunoscut în Europa în timpul pandemiei Covid, fiind unul dintre cei mai proeminenți opozanți ai Big Pharma și ai implementării vaccinurilor. Donato a acuzat în mod special Pfizer că produce produse „extrem de dăunătoare pentru sănătate”, comparând în același timp sloganul politic „vaccinul vă va elibera” cu o frază infamă din epoca nazistă.

Donato insistă că soțul ei, Angelo Onorato, a fost ucis de adversarii săi, în timp ce autoritățile italiene investighează moartea arhitectului al cărui cadavru a fost găsit sâmbătă pe o stradă de la periferia orașului Palermo. După ce Francesca Donato nu a reușit să dea de partenerul ei, a localizat Land Rover-ul lui Onorato în apropierea autostrăzii care leagă Palermo de Mazara del Vallo, folosind GPS-ul iPhone-ului său.

Un trecător a alertat poliția după ce a auzit țipetele lui Donato și ale fiicei sale, Carolina, care a găsit cadavrul tatălui său în interiorul vehiculului. EuroNews relatează: În timp ce un raport inițial al poliției spune că nu au existat semne de luptă, Donato – un fost politician Lega devenit creștin-democrat – susține că Onorato a fost, de fapt, ucis. Fiica lor, Carolina, a reluat cuvintele lui Donato, spunând: „nimeni nu îndrăznește să spună sau chiar să creadă că tatăl meu s-a sinucis”, într-o postare pe rețelele de socializare. „L-au ucis”.

„Nu era o persoană care și-ar fi părăsit vreodată familia în acest fel și, mai presus de toate, deoarece l-am găsit personal împreună cu mama mea, pot să vă spun că nu a fost o sinucidere, ci o crimă”, a spus ea. Avocatul familiei, Vincenzo Lo Re, a declarat într-un comunicat că este „convins că Parchetul din Palermo va ajunge la (aceeași) concluzie”. Presa italiană a relatat că europarlamentarul populist de extremă dreapta a descoperit în mașină o scrisoare în care se spunea că, dacă i se întâmplă ceva lui Onorato, 56 de ani, „avocatul său știe totul”. Donato a predat biletul la poliție ca probă. Procurorul adjunct Ennio Patrigni, însărcinat cu ancheta, a ordonat efectuarea unei autopsii, care ar urma să fie efectuată luni.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.