SOC: Vestea care a devastat-o pe o PREZENTATOARE CELEBRA! Medicii i-au dat un verdict teribil

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România a dezvăluit că medicii i-au dat o veste teribilă, după efectuarea unui test de paternitate: bărbatul căruia îi spunea tată nu era, de fapt, tatăl ei!

Sanda Nicola a povestit, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” – difuzată astăzi, începând cu ora 16.30, la Antena Stars, cum a aflat că tatăl ei nu era, de fapt, părintele natural. „A venit această propunere de a face testul de paternitate pentru că el ştie că nu e tatăl meu şi s-a dovedit că tata a avut dreptate. (…) Tatăl din casă până la vârsta de 5 ani, adică… părinţii mei, cei pe care îi ştiam eu, s-au despărtit când eu aveam 5 ani. Mie mi s-a părut tot timpul o distanţă între mine şi tatăl pe care l-am cunoscut eu. Am încercat să mă apropii de tata la maturitate, am simţit întotdeauna că e ceva în neregulă cu el. De fiecare dată când făceam paşi să ne apropiem, îl simţeam foarte apăsat, pentru ca finalmentul să vină chiar din partea lui. A venit această propunere, de a face testul de paternitate, pentru că el ştie că nu e tatăl meu. (…) Am fost împreună (la testul de paternitate – n.r.). Rezultatul a venit peste câteva săptămâni… Au fost nişte săptămâni bune de aşteptare a rezultatului. Şi s-a dovedit că tata a avut dreptate”, a dezvăluit jurnalista.

Tot la „Refresh by Oana Turcu”, Sanda Nicola vorbeşte dechis despre cum şi-a cunoscut soţul, despre sarcina grea care a ţintuit-o 107 zile la pat şi despre atacurile de panică pe care a ajuns să le gestioneze cu greu, după multă terapie!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile