SOC: Vestea care a devastat-o pe o PREZENTATOARE CELEBRA! Medicii i-au dat un verdict teribil

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România a dezvăluit că medicii i-au dat o veste teribilă, după efectuarea unui test de paternitate: bărbatul căruia îi spunea tată nu era, de fapt, tatăl ei!

Sanda Nicola a povestit, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” – difuzată astăzi, începând cu ora 16.30, la Antena Stars, cum a aflat că tatăl ei nu era, de fapt, părintele natural. „A venit această propunere de a face testul de paternitate pentru că el ştie că nu e tatăl meu şi s-a dovedit că tata a avut dreptate. (…) Tatăl din casă până la vârsta de 5 ani, adică… părinţii mei, cei pe care îi ştiam eu, s-au despărtit când eu aveam 5 ani. Mie mi s-a părut tot timpul o distanţă între mine şi tatăl pe care l-am cunoscut eu. Am încercat să mă apropii de tata la maturitate, am simţit întotdeauna că e ceva în neregulă cu el. De fiecare dată când făceam paşi să ne apropiem, îl simţeam foarte apăsat, pentru ca finalmentul să vină chiar din partea lui. A venit această propunere, de a face testul de paternitate, pentru că el ştie că nu e tatăl meu. (…) Am fost împreună (la testul de paternitate – n.r.). Rezultatul a venit peste câteva săptămâni… Au fost nişte săptămâni bune de aşteptare a rezultatului. Şi s-a dovedit că tata a avut dreptate”, a dezvăluit jurnalista.

Tot la „Refresh by Oana Turcu”, Sanda Nicola vorbeşte dechis despre cum şi-a cunoscut soţul, despre sarcina grea care a ţintuit-o 107 zile la pat şi despre atacurile de panică pe care a ajuns să le gestioneze cu greu, după multă terapie!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.