Șoc total în Ucraina astăzi, 15 martie. Cameraman de la Fox News, UCIS langa Kiev. Este Breaking News

Un cameraman de la Fox News s-a stins din viață în cursul zilei de luni, în Ucraina. El se afla într-o mașină alături de jurnalistul Benjamin Hall care a fost și el grav rănit.

Rușii l-au ucis chiar acum! Șoc total în Ucraina. Este Breaking News
Cameramanul Pierre Zakrzewski, care lucra la Fox News, a fost ucis în cursul zilei de luni, în timp ce se afla într-un vehicul și a fost lovit de gloanțe, relatează Sky News.

De asemenea, sursa anterior citată mai spune că acesta călătorea cu jurnalistul Benjamin Hall, grav rănit și el.

Potrivit unei note interne, cameramanul ”a fost un fotograf din zonele de război care a acoperit aproape toate evenimentele internaționale pentru Fox News din Irak până în Afganistan și Siria”.

”Este o zi sfâșietoare pentru Fox News și pentru toți jurnaliștii care își riscă viețile pentru a produce știri”, se mai arată în această notă.

Nu este singurul jurnalist care și-a pierdut viața în Ucraina
Decesul lui Pierre Zakrzewski vine la câteva zile după ce jurnalistul american Brent Renaud a fost ucis în Ucraina în timp ce filma plecarea unor refugiați din Irpin.

Jurnalistul american mort duminică la Irpin, lucra pentru The Time Studios. Ediția americană Time a relatat se declară „devastată” de pierderea lui Brent Renaud.

„În calitate de regizor și jurnalist premiat, Brent a abordat cele mai dificile povești din întreaga lume, adesea alături de fratele său Craig Renaud. În ultimele săptămâni, Brent se afla în regiune și lucra la un proiect al TIME Studios axat pe criza globală a refugiaților. Inimile noastre sunt alături de toți cei dragi lui Brent. Este esențial ca jurnaliștii să poată acoperi în siguranță această invazie în curs de desfășurare și criza umanitară din Ucraina”, a postat Time.

Jurnalistul american Brent Renaud a fost ucis duminică de forțele ruse în Ucraina. Se afla într-o mașină alături de Juan Arredondo și filmau plecarea unor refugiați din Irpin, când s-a tras asupra mașinii.

Brent Renaud, născut pe 2 octombrie 1971 în Tennessee, a fost un realizator de documentare şi fotograf care şi-a început cariera acoperind atacurile teroriste din 11 septembrie din New York şi războiul ulterior din Afganistan. Pentru New York Times, a urmărit cutremurul din Haiti, războiul drogurilor din Mexic şi a produs serialul TV „Off to War” despre o unitate a Gărzii Naţionale desfăşurată în Irak.

A regizat mai multe proiecte de televiziune şi film, inclusiv documentarul HBO „Dope Sick Love” şi serialul TV câştigător al premiului Peabody, „Last Chance High”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.