Smiorcăieli Feministe la Buzău – Protest de buzunar pentru uciderea pruncilor

La Buzău a avut loc un protest de buzunar, organizat de “Colectiva Feministă Buzău”.

Despre ce a fost protestul? Despre privilegiul femeilor de a-și ucide pruncii nenăscuți, acces liber și neîngrădit la avort.

Au participat sub 20 de persoane.

La fel de bine puteau fi niște statui de ceară care țineau pancartele.

Un protest anemic, low energy, fufele nici măcar nu au scandat ceva, au stat ca momâile cu cartoane în mâini. Halal protest.

Dacă ștoarfele și simpii care le venerează n-aveau suflu nici măcar să scoată sunete pe gură, cum vor răsturna patriarhia?

Iată o scurtă filmare de la fața locului.

https://youtube.com/shorts/6h0QTGTg8q4?feature=share

Citiți și:  Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

Până la urmă rezonez complet cu discursul de mai sus.

“Este important să fim mai educați, mai buni, să fim argumentați, să învățăm să discutăm unii cu ceilalți aducând argumente, nu impunând pe principiul “crede și nu cerceta”, noi cercetăm și înțelegem drepturile fundamentale ale omului care nu trebuie să se piardă”

Absolut complet de acord, trebuie să fim mai educați, mai buni, argumentați și să învățăm să dezbatem liber cu argumente, nu impunând cenzura pe principiul “crede și nu cerceta”, cum este în cazul Holocaustului. Nu-i așa, feministelor?

Protestul beneficiază de aprobări din partea primăriei și sprijin din partea Poliției, agenții de ordine au încercat să-i facă probleme corespondentului nostru din teren:

Citiți și:  „Planeta sexuală Moldova”/„El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea. Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”

https://youtube.com/shorts/GJpUvBIYWlo?feature=share

Ce părere aveți?

Sursa: Incorect Politic

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu