Sinucidere la Spitalul Județean din TIMISOARA. Un pacient s-a aruncat în gol de la fereastra salonului

Un septuagenar a decis să încheie socotelile cu viața, noaptea trecută, și s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Clinic de Urgență Județean Timișoara, unde era internat.

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, internat pe Secția de Urologie, a decis să se omoare și s-a aruncat de la etajul cinci. Pacientul a murit pe loc. Potrivit reprezentanților unității medicale, incidentul a avut loc puțin după miezul nopții, pacientul fiind internat alături de alți doi bărbați într-un salon. “Pacientul era internat din data de 18 ianuarie, prin Unitatea de Primiri Urgențe, cu afecțiuni la prostată, fiind supus și unei intervenții chirurgicale. De asemenea, pacientul lua tratament de mai mult timp și pentru tulburare anxios-depresivă, dar nu a dat semne ca ar avea gânduri suicidale”, ne-a declarat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Reprezentanții unității medicale spun că, în jurul orei 00.00, o asistentă medicală a verificat salonul, toți cei trei pacienți internați dormeau. După 30 de minute, personalul medical a fost alertat că unul dintre pacienți lipsește, trupul acestuia fiind observat în curtea interioară a unității medicale. Bărbatul s-a aruncat de la fereastra salonului în care era internat, fără ca restul ocupanților încăperii să audă ceva. (Foto: Adrian Pîclișan)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile