Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
Filme Online Subtitrate

Simona Halep, primele declarații după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Joao Monteiro

Simona Halep, primele declarații despre relațai sa cu Joao Monteiro

Au apărut speculații conform cărora Simona Halep ar fi într-o nouă relație și că partenerul său ar fi Joao Monteiro, un jucător de tenis în vârstă de 29 de ani, inclus în topul ATP. Monteiro a fost prezent la evenimentul „Nostalgia Litoral 2023”, unde s-a afișat alături de prietenii Simonei Halep, conform informațiilor de la prosport.ro.

Tot aceeași sursă precizează că Joao Monteiro lucrează la Academia Mouratoglou, locul unde sportiva își desfășoară antrenamentele. Simona Halep a dorit să lămurească aceste zvonuri prin intermediul contului său personal de Instagram, unde a oferit primele declarații referitoare la presupusa legătură romantică cu Joao Monteiro.

„Am citit articolele inventate despre relația mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament și nimic mai mult! Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Simona Halep pe Instagram. 

Simona Halep primele declaratii dupa ce s a zvonit ca ar.webp

Simona Halep a divorțat după un an de căsnicie

De la despărțirea de fostul ei soț, Toni Iuruc, Simona Halep nu a dezvăluit detalii publice despre viața sa amoroasă. Cei doi au obținut divorțul în 2022, la scurt timp după ce s-au căsătorit civil în urmă cu mai puțin de un an.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut o relație timp de patru ani și s-au logodit în vara anului 2021. Căsătoria civilă a avut loc pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul natal al sportivei. Ceremonia a avut loc la clubul Fratelli, deținut de nașii Simonei Halep și locul unde aceasta l-a întâlnit pentru prima dată pe Toni Iuruc.

Simona HalepIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

După divorțul legal de Toni Iuruc, Simona Halep a făcut publice primele sale declarații cu privire la separare. Inițial, sportiva a ales să mențină discreția și să nu ofere comentarii. Cu toate acestea, ulterior, a postat pe contul său personal de Instagram un mesaj prin care a recunoscut că ea și omul de afaceri au decis de comun acord să își urmeze căi separate.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am răgămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, se arată în mesajul publicat de Simona Halep pe Instagram.

În octombrie 2022, Simona Halep a fost suspendată provizoriu, după ce a fost depistată pozitiv cu substanța interzisă roxadustat. Într-un interviu acordat Tennis Majors, sportiva a declarat că deține dovezi pentru a-și susține nevinovăția.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.