“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

SCENE de GROAZA filmate in Romania! Un bărbat înjunghiat s-a plimbat pe stradă cu un cuțit înfipt în piept – VIDEO explicit

Un bărbat cu un cuțit in piept s-a plimbat, luni seara, pe străzile din Popesti Leordeni. Bărbatul s-a înjunghiat singur in urma unei altercații cu o alta persoana.

Tânărul de 33 ani l-a urmărit din București pana in Popești Leordeni pe actualul iubit al fostei sale iubite. In localitatea din Ilfov, acesta a oprit mașina in fata vehiculului celuilalt bărbat, cei doi au coborât si au început sa se bată cu săbii si cuțite.

Imaginile sunt de-a dreptul cutremurătoare! În filmare, se poate vedea că omul sângerează destul de puternic, semn că rana era adâncă. Însă bărbatul era extrem de calm. Doar cei care filmau. erau în stare de şoc!

La un moment dat, bărbatul cu cuțitul în piept s-a oprit din mers şi a ridicat două degete, parcă în semnul păcii. Asta în timp ce o mulțime de oameni asistau siderați la cele întâmplate!

Pe partea cealaltă a străzii era cea de-a doua victimă, presupusul amant. În imagini se poate vedea că bărbatul primise deja primul ajutor de la unul dintre matorii acestei scene. de groază! Tânărul era îmbrăcat într-un tricou roz cu dungi şi o pereche de blugi deschişi la culoare. La mâna dreaptă, bărbatul avea un garou improvizat, dintr-un material nergu, cel mai probabil pentru a-i opri sângerarea. Totodată, acesta era bandajat și cu nişte cârpe albe, aşa cum povestea martorul.

Mai multe pe a1.ro.

VEZI SI: Un TIGAN a intrat cu CUTITUL peste angajatii de la Directia de Asistenta Sociala. Vezi MOTIVUL

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.