“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Scandalul momentului în politică! A fost dat un ultimatum: Ar trebui sa intervina procurorii

AUR

AUR a fost lăsat pe dinafară în negocierile pentru noul Guvern, însă formaţiunea nu se lasă şi atrage atenţia asupra unor ilegalităţi, pe care le-ar face, în aceste zile, liberalii trimişi de către Florin Cîţu la negocieri. Copreşedintele AUR cere intervenţia de urgenţă a procurorilor.

Cei din AUR, lăsaţi pe dinafară atunci când vine vorba despre negocierile pentru formarea şi susţinerea noului Guvern, au lansat un avertisment dur!

AUR: PSD şi USR să-i dea pe liberalii trimişi de Cîţu pe mâna procurorilor
Senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor, le-a transmis parlamentarilor din PSD şi USR să-i dea pe mâna procurorilor pe “trimişii lui Florin Cîţu” pentru fapte de corupţie şi să nu accepte “târgul ruşinos” propus de liberali în schimbul susţinerii unui Guvern minoritar PNL – UDMR.

Liderul AUR afirmă că un deputat PNL a fost deja pus sub urmărire penală pentru dare de mită, în urma unor încercări de influenţare a celor din AUR, însă liberalii nu par să fi înţeles ceva din acel episod.

“Liberalii nu dau semne că ar fi înţeles ceva (…) se pregătesc să ofere din nou funcţii şi bani parlamentarilor”
“AUR cere parlamentarilor PSD şi USR să-i înregistreze şi să-i dea pe mâna Parchetului pe mesagerii lui Florin Cîţu, dacă vor încerca să-i corupă cu funcţii şi bani pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR.

După ce s-au fript cu AUR, iar un deputat al lor a fost pus sub urmărire penală pentru dare de mită, liberalii nu dau semne că ar fi înţeles ceva, ci dimpotrivă, se pregătesc să ofere din nou funcţii şi bani parlamentarilor, pentru ca aceştia să voteze un guvern minoritar PNL-UDMR.

Cerem reprezentanţilor PSD şi USR să nu accepte un astfel de târg ruşinos şi să-i dea în vileag pe trimişii lui Florin Cîţu pentru fapte de corupţie”, transmite senatorul Claudiu Târziu, prin intermediul unui comunicat de presă.

PSD analizează cu atenţie următorul pas
În tot acest timp, se pare că liderii PSD au analizat, într-o şedinţă restrânsă, variantele pe care le au în această criză politică. Marcel Ciolacu a vorbit cu colegii săi despre trei astfel de variante: intrarea la guvernare, susținerea unui guvern minoritar PNL-UDMR sau „opoziție totală”, au precizat surse din PSD pentru Digi24.

“Au fost analizate toate variantele cu avantaje și dezavantaje. Unii ar vrea la guvernare, alții nu. (…) Nu am discutat despre niciun nume de ministru. Mai întâi să stabilim că intrăm, apoi negociem ministerele și abia după vom stabili nume de miniștri”, afirmă sursele social-democrate.

Dacă se va opta pentru sprijinul acordat Guvernului minoritar PNL – UDMR, atunci primarii social-democraţi au cerut conducerii partidului garanţii că vor obține fonduri de la Guvern. La ultima alocare de bani din fondul de rezervă al premierului, primarii PSD au primit doar 15% din suma totală de un miliard de lei distribuită autorităților locale.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.