“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

ROMANIA IN STARE DE SOC! A FOST GASIT MORT!

lac
Tanarul de 17 ani, dispărut în lac, a fost găsit mort

Adolescentul dispărut în lacul acumulare de lângă Vălenii de Munte a fost găsit. Cadavrul băiatului a fost descoperit după evacuarea parțială a apei.

Copilul de 17 ani a căzut în lacul situat la marginea drumului dintre Vălenii de Munte și Drajna ieri. Fusese la iarbă verde împreună cu niște prieteni. Tinerii au făcut un popas la baraj, iar băiatul a dispărut. El a fost căutat de pompieri cu bărci și o cameră de termoviziune. Apoi în ajutor au venit mai multe echipaje, inclusiv o echipă de scafandri trimisă de la Bucureşti.

Nu se ştie deocamdată cu exactitate ce s-a întâmplat pe malul lacului de acumulare, însă martorii povestesc că băiatul ar fi vrut să meargă până la apă să se răcorească, pentru că i se făcuse rău pe serpentine. Alţii spun că ar fi vrut să-şi spele adidaşii de nori. Sunt voci care susţin şi că Daniel ar fi căutat o zonă mai spectaculoasă pentru a-şi face un selfie. Cert este că băiatul a dispărut brusc, motiv pentru care prietenii care îl însoţeau sunt convinşi că a căzut în lac. De altfel, doi dintre ei au sărit în lac şi au încercat să-l salveze, dar pentru că apa era mult prea rece au renunţat şi au decis să ceară ajutorul pompierilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.