Robert de Niro l-a înjurat pe Trump în direct la TV! Cum a reacționat publicul

Actorul Robert de Niro a fost ovaţionat, duminică seară, la gala premiilor Tony, pentru afirmaţia „Fuck Trump” făcută în discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, care a primit un trofeu onorific. Delay-ul transmisiunii directe făcută de CBS a permis postului de televiziune să cenzureze audio declaraţia actorului, potrivit news.ro.

Pe scena Radio City Music Hall, De Niro şi-a arătat din nou dezaprobarea faţă de prezedintele american Donald Trump.

Telespectatorii CBS nu au auzit însă expresia obscenă, pentru că delay-ul de zece secunde al transmisiunii a permis CBS să îl cenzureze audio.

CBS a confirmat că De Niro s-a abătut de la scenariul show-ului când a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe Bruce Springsteen, care a susţinut un scurt recital.

VEZI SI: ALERTA! – PRESEDINTE AMENINTA lumea occidentală: va începe al Treilea Război Mondial

„Comentariile domnului De Niro au fost neaşteptate şi necertificate. Limbajul injurios a fost şters din transmisiune”, a transmis postul într-un comunicat citat de Variety.

Din cauza unor astfel de incidente şi a amenzilor date de Federal Communications Commission, reţelele americane de televiziune şi radio au optat pentru o întârziere a transmisiunilor directe cu cinci secunde sau mai mult.

Musicalul „The Band’s Visit”, favoritul criticilor, a primit cele mai multe trofee – 10 – la gala premiilor Tony, care a avut loc duminică seară la New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.