Robert de Niro l-a înjurat pe Trump în direct la TV! Cum a reacționat publicul

Actorul Robert de Niro a fost ovaţionat, duminică seară, la gala premiilor Tony, pentru afirmaţia „Fuck Trump” făcută în discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, care a primit un trofeu onorific. Delay-ul transmisiunii directe făcută de CBS a permis postului de televiziune să cenzureze audio declaraţia actorului, potrivit news.ro.

Pe scena Radio City Music Hall, De Niro şi-a arătat din nou dezaprobarea faţă de prezedintele american Donald Trump.

Telespectatorii CBS nu au auzit însă expresia obscenă, pentru că delay-ul de zece secunde al transmisiunii a permis CBS să îl cenzureze audio.

CBS a confirmat că De Niro s-a abătut de la scenariul show-ului când a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe Bruce Springsteen, care a susţinut un scurt recital.

VEZI SI: ALERTA! – PRESEDINTE AMENINTA lumea occidentală: va începe al Treilea Război Mondial

„Comentariile domnului De Niro au fost neaşteptate şi necertificate. Limbajul injurios a fost şters din transmisiune”, a transmis postul într-un comunicat citat de Variety.

Din cauza unor astfel de incidente şi a amenzilor date de Federal Communications Commission, reţelele americane de televiziune şi radio au optat pentru o întârziere a transmisiunilor directe cu cinci secunde sau mai mult.

Musicalul „The Band’s Visit”, favoritul criticilor, a primit cele mai multe trofee – 10 – la gala premiilor Tony, care a avut loc duminică seară la New York.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile