“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

REVOLTATOR: Scandal de AMPLOARE la un McDonald’s din Spania: ‘Nu mai servim ROMÂNI sau ŢIGANI!’ – Ne JIGNESC si ne COMPARA cu TIGANII care FURA

mcdonalds turnaround ideasjpeg

Un anunţ postat pe un forum de angajatul unui McDonald’s din Spania a făcut înconjurul lumii! Angajatul a arătat cum conducerea lanţului de restaurante fast-food le-a interzis să mai servească români sau ţigani.

Potrivit postării de pe forum, angajatul a povestit că anunţul a fost pus în vestiar pentru ca toţi lucrătorii să ia act de el şi să nu îi mai servească pe români sau pe ţigani din cauză că aceştia ar fi comis numeroase înşelăciuni, scrie vozpopuli.com.

VEZI SI: BOICOT KAUFLAND! Scandalul din Odorhei este doar vârful aisbergului din “secuime”. Comisarul Sorin Susanu dezvăluie: “Mi-au bătut subalternul pentru că a cerut să se vorbească în română”

Angajații au fost instruiți cu privire la cele mai frecvente metode de înșelătorie, printre care cea cu bancnote false sau cea cu ”restul de bani”, când clientul plătește cu o bancnotă mare, iar când vânzătorul îi dă restul cere înapoi bancnota inițială, spunând că are una mai mică, fără să înapoieze însă restul.

Fotografia postată pe forum a fost ştearsă după aproximativ 20 de minute din cauza numeroaselor comentarii rasiste la adresa românilor şi a ţiganilor. (Sursa)

VEZI SI: VERDICT REVOLTATOR in cazul VANZATOAREI de la KAUFLAND care a REFUZAT sa VORBEASCA ROMANESTE

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.