“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNATIONALNOUTATIOPINIIPOLITICASOCIETATESTIRI

Revolta de la Rosia Montana NU va fi televizata

Cele mai mari mitinguri de dupa fenomenul Piata Universitatii din 1990 nu sunt luate in seama de presa, scrisa, online sau TV. Duminica, peste 4000 de clujeni au protestat impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, fara ca vreun ziar local sau televiziune nationala sa mentioneze evenimentul in timp real. Doar tarziu, la jurnalele orei 22 s-a vorbit de Cluj-Napoca, orasul unde au iesit in strada cei mai multi oameni.

tv

La Bucuresti, jandarmii au agresat o parte din manifestanti, fara ca vreo televiziune sa relateze aceste abuzuri. Doar redactia NapocaNews a primit telefoane disperate de la protestatarii bucuresteni, care erau loviti si alungati cu spray lacrimogen de malacii in albastru “restabileau ordinea” in Piata Universitatii.

Explicatia e simpla. Daca la protestele de acum doi ani, televiziunile controlate de opozitia PNL-PSD se intreceau in a transmite imagini de la proteste, o faceau doar dintr-un interes politic. Abjecta trompeta a lui Voiculescu, Antena 3, chiar inventa protestatari pentru rating, de genul profesoarei care apoi a ajuns om politic. Acum, protestele sunt impotriva intregii clase politice si televiziunile de partid tac malc. Mai mult, RMGC a cumparat cu contracte de publicitate grase toate ziarele si televiziunile. Pe cele pe care nu le-a putut cumpara, le- a amenintat indirect, prin interpusi, sub protectia autoritatilor.

Nu va mirati daca revolutia nu va fi televizata. Televiziunea e totuna cu clasa politica, lupta anti RMGC-PNL-PSD-PC-PDL e si lupta impotriva slugilor lor din presa si televiziune. Pentru prima data dupa 1989, apele nu mai sunt tulburi. Stim ce avem de facut. De George Bara – NapocaNews

RM

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.