“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

PRIMELE REACȚII Pe înțelesul tuturor, „premierul Cîțu e acuzat că a dat țeapă unei bănci”

Citu

Primele reacții la apariția noului dosar al premierului Florin Cîțu vizând o datorie neachitată la bancă.

Deputatul USR PLUS, Ionuț Moșteanu, coleg de coaliție cu Cîțu, a apreciat, duminică, după ce Mediafax a publicat al doilea dosar al lui Florin Cîțu, din SUA, că acum premierul este acuzat „că a dat țeapă unei bănci”, ceea ce este o acuzație „foarte gravă.

„Premierul Cîțu este acuzat că a dat țeapă unei bănci. Este o acuzație foarte gravă. Am încredere că premierul va clarifica URGENT acest aspect și va elimina orice urmă de îndoială. Pentru bunul mers al Coaliției e nevoie de transparență și încredere”, a scris Moșteanu, duminică seara, pe Facebook.

Reprezentanții AUR sunt de părere că PNL – USR PLUS – UDMR trebuie să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu, după apariția celui de-al doilea dosar în SUA. El se întreabă cum poate salva Cîțu economia, dacă nu a fost în stare să își plătească datoriile.

„Cum să salveze unul precum Cîțu economia, dacă el nu a fost în stare să își plătească datoriile și americanii au trimis recuperatori pe urmele lui?

Asta-i România normală, a lucrului bine făcut? Cu un președinte de țară și o alianță de guvernare care fac scut în jurul unui premier penal?
Coaliția PNL-USRPLUS-UDMR trebuie să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu și să vină în fața Parlamentului cu un nou premier.”, au scris reprezentanții AUR, duminică seara, pe pagina de Facebook.

Daniel Zamfir (PSD) îl întreabă retoric pe premier dacă nu îi e rușine să mai dea ochii cu românii.
„CUM SA DAI TZEAPA BANCII, GAINARULE BANCHER?
Ai fugit din America ca sa nu platesti o datorie de 9700 de dolari!
Chiar nu ti-e rusine sa mai dai ochii cu romanii?
#RomaniiTrebuieSaStie„, a scris Zamfir pe pagina sa de Facebook.

În schimb, senatoarea PNL Alina Gorghiu, susținătoarea lui Cîțu, a sărit în apărarea premierului pe pagina sa de Facebook:

„Eu știu că e musai ca Florin Cîțu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare.
Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările.
Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?
““Documentul instanţei semnat de judecătorul Steven P. Van Marel arată, într-o notificare olografă, că speţa civilă (Case No. LACV044600, Clarke-Jordan Financial, LC vs Florin V Cîţu) a fost respinsă în următoarea zi după expirarea termenului pentru notificarea lui Florin Cîţu, respectiv pe 24 februarie 2009.” – citat din mediafax.ro„ a scris Gorghiu.
La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Sursa: cotidianul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.