Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Răsturnare de situaţie în cazul Pintea! Decizie de ULTIMA ORA a procurorilor

pintea ac51d2c371
Procurorii DNA au dispus renunţarea la urmărirea penală în cazul celor care ar fi mituit-o pe Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii.

În timp ce fostul ministru a fost arestat preventiv şi trimis în judecată pentru că ar fi primit 10.000 de euro mită, persoanele care i-ar fi dat banii nu mai sunt vizate în anchetă. În urmă cu două luni, principalul denunţător, Octavian Niculescu, de la firma HTS, a fost internat la Spitalul Bagdasar, fiind în stare gravă. Între timp, omul de afaceri a primit fără licitaţie alte contracte bănoase cu statul român.

Se pare că motivul invocat de procuror este că nu există interes public în urmărirea penală pe motiv că suma este una mică. Judecătorii trebuie să încuviinţeze măsura renunţării la urmărirea penală. Cauza a fost amânată de pe 18 mai pentru 27 mai 2020.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.