Tatăl natural al fetiței înfiate de Pintea este soțul său, nu e vorba de un copil abandonat în spital așa cum lăcrima fostul ministru la TV

Postul de știri România TV a consultat un raport al Direcției de Protecție a Copilului care a vizitat-o pe fetița înfiată de Sorina Pintea în perioada în care fostul ministru era în arest preventiv, fetiță despre care aceasta declarase că a fost abandonată la naștere.

Sorina Pintea este căsătorită cu Ovidiu Goga din anul 2010 iar fetița care are trei ani, ar fi fost abandonată în spital de unde cei doi soți ar fi înfiat-o. Însă documentul consultat de România TV indică faptul că tatăl natural al fetiței este chiar Ovidiu Goga, mama naturală nefiind menționată.

Sorina Pintea obișnuia să folosească în convorbirile cu jurnaliștii faptul că a înfiat o fetiță abandonată pe care acum „nu mai are și ea voie să o abandoneze”, ca pe un element de PR, iar aceștia o lăudau pentru fapta sa.

Citiți și:  Mutaţii în identificarea etnică a ţiganilor

Sorina Pintea pare că s-a folosit de fetiță și pentru a obține voturi din comunitatea romă, povestindu-i fostei consiliere de stat Dana Varga că fetița înfiată de ea este de etnie romă, după cum declara aceasta sâmbătă pe un post de televiziune.

În același timp, nu ar fi primul caz în care un manager de spital aranjează ca un copil să fie înfiat de o familie doritoare prin ocolirea căilor legale: soțul se declară tatăl copilului și ulterior soția înfiază copilul soțului.

Rămâne ca autoritățile competente să verifice situația și să ne spună dacă și când a mințit fostul ministru, mai ales că eliberată din arest, Sorina Pintea consideră că e suficient de sănătoasă ca să susțină o campanie electorală și să devină primar al orașului Baia Mare după cum anunță capital.ro. citând surse din PSD.

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase

LASA UN COMENTARIU