“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

PSD a platit DATORIILE COLOSALE ale TVR! LEGE SPECIALA pentru a masca “binefacerea” – „Concurență ILEGALĂ față de mediul privat”

tvr 1

TVR scapă de datorii! Cu alte cuvinte statul a plătit datoriile TVR către … stat. Anunţul că televiziunea publică nu mai are restanţe vine din partea președintelui-director general al TVR, Irina Radu.

Ajutorul de stat pentru TVR a venit mascat printr-o lege specială. Președintele-director general al TVR, Irina Radu, a anunțat că instituția pe care o conduce și-a plătit datoriile istorice către bugetul de stat. Iar acest lucru a fost posibil după ce taxa-radio TV a fost eliminată printr-o lege care a decis că finanțarea Televiziunii Publice să se facă de la buget. Potrivit unui comunicat al televiziunii, datoria fiscaăa achitată a fost de 522 de milioane de lei.

PSD A PLĂTIT DATORIILE COLOSALE ALE TVR! Ajutorul de stat, mascat printr-o lege specială: „Concurență ILEGALĂ față de mediul privat”

Plata a fost facută în ultima zi a lunii precedente, iar ANAF a anunțat că urmează să ridice sechestrul instituit anul trecut pe bunuri mobile și imobile ale instituției. Imediat, au venit și precizările directorului televiziunii publice.

IRINA RADU, director general TVR:
“Aceşti bani au folosit în mare parte ca să ne plătim datoria, pentru a rezolva o problemă de ordin naţional până la urmă. Asta nu înseamnă, cum s-a scris până acum, că dintr-o dată suntem bogaţi şi vom face şi noi emisiuni de 150.000 de euro ediţia”, a spus Irina Radu, potrivit hotnews.ro

TVR a mai anunțat că, după mulți ani de pierderi, a încheiat anul 2016 cu profit de 6,4 milioane de lei. (sursa)

VEZI SI: Scenă ȘOCANTĂ la TVR: Jurnalista Emilia Șercan A PLECAT, IN LACRIMI, din emisiune, dupa mai multe DEZVALUIRI „Sunt o impostoare”! VIDEO

VEZI SI: Angajati TVR urmariti PENAL pentru “antisemitism”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.