“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
STIRIUMOR

PREOT BEAT CRITA, sta in remorca langa SICRIU pentru SLUJBA DE ÎNMORMÂNTARE! Imagini VIRALE

preot beat

Pare o scenă dintr-un film de comedie, dar este o întâmplare reală! Un preot beat a ajuns faimos pe Facebook. El s-a îmbătat atât de tare, încât și-a pierdut cunoștința. El a fost urcat în remorcă și pus lângă sicriu. Chiar dacă era un drum de țară, plin de gropi, părintele a reușit să doarmă până a ajuns la cimitir, acolo unde trebuia să țină slujba de înmormântare.

Un preot beat a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins lângă un sicriu, într-o remorcă trasă de tractor. Bărbatul de origine sârbă ar fi adormit, după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool. To Pentru că oamenii aveau nevoie de un părinte pentru a oficia slujba, l-au urcat în remorcă și l-au dus adormit la cimitir. Fotografiile au fost distribuite pe rețelele de socializare. Cel care a postat imaginile pe Facebook susține că ambii ocupanți ai remorcii dorm. Unul somnul de veci, altul somnul de vecie, potrivit slavorum.org. Întreg incidentul a avut loc într-un sat din Serbia, însă presa locală nu a aflat încă numele bărbatului în cauză.

Pare o scenă dintr-un film de comedie, dar este o întâmplare reală! Un preot beat a ajuns faimos pe Facebook. El s-a îmbătat atât de tare, încât și-a pierdut cunoștința. El a fost urcat în remorcă și pus lângă sicriu. Chiar dacă era un drum de țară, plin de gropi, părintele a reușit să doarmă până a ajuns la cimitir, acolo unde trebuia să țină slujba de înmormântare.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
Un preot beat a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins lângă un sicriu, într-o remorcă trasă de tractor. Bărbatul de origine sârbă ar fi adormit, după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool. To Pentru că oamenii aveau nevoie de un părinte pentru a oficia slujba, l-au urcat în remorcă și l-au dus adormit la cimitir. Fotografiile au fost distribuite pe rețelele de socializare. Cel care a postat imaginile pe Facebook susține că ambii ocupanți ai remorcii dorm. Unul somnul de veci, altul somnul de vecie, potrivit slavorum.org. Întreg incidentul a avut loc într-un sat din serbia, însă presa locală nu a aflat încă numele bărbatului în cauză.

Preotul a reușit să țină slujba de înmormântare
Potrivit sursei citate, preotul a reușit să-și revină și să țină slujba de înmormântare. Asta cu ajutorul localnicilor prezenți, care au reușit să îl trezească. A fost nevoie de câteva palme, dar într-un final, părintele s-a trezit și a ținut slujba creștinească.

VEZI SI: DECIZIE SURPRINZATOARE luata de familia lui Michael Schumacher – „Este o usurare!”

Se pare că localnicii s-au supărat foarte tare pe el. Urmează să aibă loc nunți și botezuri, iar ei nu-și doresc ca același preot beat să le oficieze slujbele. Deși martorii spun că bărbatul era beat, reprezentanții bisericii din localitatea sa spun că, de fapt, bărbatului i se făcuse rău pentru că suferă de astm. Cu toate acestea, sub protecția anonimatului, preotul ar fi recunoscut că a băut. Bărbatul susține că s-a delectat cu doar o sticlă de bere și că nu era beat. Localnicii îl contrazic și susțin că s-a îmbătat cu rachiu.

Sursa: cancan.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.