PREGATITI-VA! Mircea BADEA, la PROTESTUL DIASPOREI – „MĂ DUC ȘI EU CU O RULOTĂ ACOLO SĂ DORM DOUĂ-TREI NOPȚI!”

Mircea Badea a vorbit în emisiunea pe care o prezintă despre faptul că zece protestari au venit de joi (9 august) cu o rulotă și un cort în Piața Victoriei, înainte de protestul de vineri (10 august). Realizatorul TV a spus că se duce și el acolo cu o rulotă, dacă tot este normal pentru alții să o facă.

Mircea Badea a spus că o să se ducă și el cu rulota în Piața Victoriei, după mitingul celor din Diaspora. El crede că „s-a stabilit un nou standard”, oamenii venind cu cortul și cu rulotele cu 24 de ore înainte de protest. Prezentatorului tv nu i se pare normal acest lucru și crede că într-o altă țară nu ar fi posibil așa ceva.

„După ce va trece mitingul, mă gândesc să mă duc și eu cu o rulotă în Piața Victoriei. De ce? Pentru că așa vreau. Eu ce am? De ce să nu îmi pun și eu o rulotă în Piața Victoriei? Îmi cumpăr una și merg acolo să dorm două-trei nopți. Sau luăm rulota și o punem în Piața Vendome din Paris. Ia să vedem ce ni se întâmplă. După aceea, venim și în Piața Victoriei și punem rolota. Văd că s-a stabilit un nou standard… vin unii și pun o rulotă în Piața Victoriei. Atunci bine… (…) Dacă mâine își face unul casă în Piața Victoriei? Unii vor să pună corturi… beton! Asta e o super țară”, a zis Mircea Badea la emisiunea „În gura presei”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile