“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Predica HALUCINANTA. MESAJ anti-vaccinist desprins din filme horror la o mânăstire din Neamț

Fara titlu 3

Starețul unei mânăstiri din județul Neamț își îndeamnă enoriașii să nu accepte vaccinul anti-COVID pe motiv că îi va transforma în…zombie.

De-a lungul vremii, opozanții campaniei de vaccinare anti-COVID au folosit tot felul de argumente menite să-i determine pe oameni să refuze imunizarea. Scenariile conspiraționiste au curs, unul după altul. Acestea au pornit de la cipurile electronice prin care Bill Gates intenționa să ni le introducă în organism odată cu serul și până la tot felul de alte reacții adverse și boli incurabile pe care le-am putea căpăta.

Peste toate, însă, se situează scenariul desprins dintr-un film de groază, propus de starețul Zenovie, de la Mânăstirea Nechit din județul Neamț. Acesta le-a transmis enoriașilor, într-o slujbă pe care a susținut-o că vaccinurile anti-COVID îi va transform a în „zombie”

Povestind, parcă, un film horror preotul a căutat să-i convingă pe oameni să nu accepte să se vaccineze împotriva COVID deoarece vor suferi transformări iremediabile. Și toate vor fi în rău.

„Aşa-zisul vaccin nu este vaccin. Este orice, dar vaccin nu este. Toţi care şi-au făcut vaccinul să se aştepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută epidemie, nu vor avea puterea să meargă. Vor fi zombie. Adică exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi sau dacă vrem să facem o experienţă, vedem cum sunt oamenii sedaţi în spitale ca să ne dăm seama cum vom ajunge”, a spus pretul în fața enoriașilor.

„Pielea se va umple de solzi, ca la pește”
El a continuat în aceeași notă, spunând că cei care s-au vaccinat, care astăzi sunt fericiți pentru că au scăpat de boală, vor căpăta solzi ca de pește. Și nimeni nu va putea da explicații pentru această nouă epidemie.

„Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oamenii care sunt fericiţi astăzi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

După vaccinare, o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar.

Nu există un nume pentru această boală, oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpul se va umple cu răni din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală”, a spus starețul Zenovie în predica de la slujbă, prevestind o nouă Apocalipsă.

Infecție COVID-19 la Patriarhia Română

Biserica se delimitează de starețul de la Răchit
Afirmațiile starețului de la mânăstirea din județul Neamț au fost comentate de purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu. Într-o intervenție la un post de radio, Acesta a precizat că Biserica Ortodoxă se delimitează de genul acesta de declarații care nu au legătură cu realismul creștin.

„Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are și nu poate avea nicio conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora.

Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii. Cred că, din fericire, impactul lor este si va rămâne minor în societate”, a declarat Vasile Bănescu.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.