“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATIPOLITICA

Porcul slinos Emanuel Ungureanu (USR) DESFIINȚAT de economistul Dan Diaconu după ce spune batjocoritor despre români că nu se vaccinează deoarece „sunt mistici”

emanuel ungureanu 1024x556 1

Două chestii nu-mi dau pace:

  1. După dezvăluirile Project Veritas referitoare la existența celelor recoltate din fetuși umani pentru realizarea vaccinurilor Pfizer, încep să înțeleg de ce mulțimea asta de puțoi aflați la decizie dorește inocularea obligatorie: prin vaccinarea cu unul dintre aceste produse te faci părtaș la ticăloșia lor. Faptul că „Vaticanul consideră acceptabilă imunizarea în acest fel” e o ticăloșie și mai mare. Probabil de aceea la „San Paolo fuori le Mura” nu mai e loc pentru poza altui papă. „Întâmplarea”, din nou, nu e coincidență.

  2. Rahatul degenerat de la USR, pe numele său Ungureanu, spune batjocoritor despre români că nu se vaccinează deoarece „sunt mistici”. Aproape că tremur de nervi! Din cauză că „erau mistici” au fost chinuiți și omorâți martirii pușcăriilor bolșevicilor parașutați aici! Tagma asta degenerată trebuie cumva extirpată dintre noi. Efectiv nu mai suport să văd cum urmașii torționarilor bunicilor și unchilor mei se strecoară acum profitând de prostia debordantă a generațiilor tinere!

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, l-a criticat pe Patriarhul Daniel pentru că nu s-a vaccinat, afirmând că poporul român are o doză mare de „misticism”.

Comentând informația că majoritatea părinților nu vor să-și vaccineze copiii, Ungureanu acuză românii că nu se vaccinează pentru că ar fi „mistici” și lipsiți de educație.

„Asta ne spune care este gradul de educație a poporului nostru și oricât de dur este acest adevăr, trebuie luat ca atare. Nu înțelegem, nu avem educație sanitară în școli, nu se predă care sunt beneficiile vaccinării, avem o problemă de informare timpurie, atât pentru părinți, cât și pentru copii (…). Trebuie o informare adaptată la nivelul de înțelegere a unui popor care are o doză foarte mare de misticism. Țările care au avut un progres semnificativ în vaccinare au avut ca vector important de răspândire a informației corecte despre vaccinare Biserica. Or noi nici la această oră nu-l avem pe Patriarh ca un model de promovare a vaccinării”, a spus Ungureanu pentru RFI.

Emanuel Ungureanu l-a mai criticat pe PF Daniel și-n luna mai pentru că nu s-a inoculat. Deputatul USR ar fi vrut să-l vadă pe Patriarh vaccinându-se în direct, la Catedrala Mântuirii Neamului.

Emanuel Ungureanu este deputatul care a depus plângere penală împotriva preoților din Cluj care au împărtășit credincioșii conform ritualului ortodox, anul trecut. El i-a acuzat că ar fi pus în pericol sănătatea populației. Plângerea a fost clasată.

Nu este prima tentativă a USR de a-l implica pe Patriarh în campania de vaccinare. Fostul președinte al formațiunii, Dan Barna, s-a dus la Reședința Patriarhală pentru o întâlnire cu PF Daniel, de la care a ieșit destul de șifonat, transmit R3Media si Incorect Politic.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.