“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

„Păstrează aurul ca asigurare” – Stockman avertizează că „Resetarea” înseamnă „o criză de proporții epice”

David Stockman 7.21.21 pic.PNG 2 300x208 1

Directorul bugetar al Casei Albe în timpul lui Reagan și cel mai bine vândut autor, David Stockman, spune: „Nu este momentul de investit pe piețe …”

„O reinițiere este doar un nume plăcut sau un nume clinic pentru o prăbușire de proporții epice, pe care o vom avea pentru că piețele sunt atât de umflate. Există trilioane de dolari care sunt în pericol. Pentru a da o dimensiune asupra acestui lucru sau modul pentru a dimensiona acest lucru, avem un balon de 60 de miliarde de dolari în bilanțurile a 130 de milioane de persoane din societatea nordamericană, dar mai ales în top 5% până la 10% care dețin o mare parte din active … Nu m-am gândit cât de mare va fi corecția, dar dacă ar reveni la normă … ar fi o corecție de 60 de miliarde de dolari și aceasta este o gaură destul de mare în găleată. Dacă 60 de miliarde de dolari dispar (din economia SUA), totul se schimbă. Întoarce sistemul financiar și realitatea economică pe dos. ”

Cum au devenit lucrurile atât de periculoase în economie?

Stockman spune că nu priviți mai departe de Washington D.C. și Fed. El explică:

„Când băncile centrale încep să se umfle ca nebunii, mai întâi se umflă activele financiare. Eventual se deschide drumul spre bunuri și servicii, și acolo ne aflăm acum. De asemenea obțin și a doua etapă a inflației. Nu a existat niciodată un grup restrâns de funcționari ai guvernului, nealeși pentru asta, care să fi făcut mai mult rău, mai mult rău economiei și vieții oamenilor obișnuiți decât (Fed Head) Powell și banda sa veselă de nebuni tipografi de bani. Aceasta este într-adevăr un ultraj. Spun că aceste persoane sunt aproape criminalmente incompetenți, având în vedere ceea ce spun asupra lumii, ceea ce este total incorect, având în vedere ceea ce fac, această imprimare masivă de bani, care este total nejustificată. . . ”

Stockman crede că va exista o „corecție de la 50% la 75% pe piețele financiare”. Stockman susține,

„Singurul bun care și-a păstrat valoarea de-a lungul timpului este aurul.” Stockman recomandă tuturor că ar trebui să dețină aur ca asigurare împotriva viitoarei „resetări”.

În încheiere, Stockman avertizează: „Păstrează-ți bunurile …”

„Acesta este ultimul moment în care trebuie să fii lacom sau agresiv sau să fii prea optimist cu privire la viitor. Viitorul este condus de factorii de decizie politică … Întregul sistem este condus de Washington. Rezerva Federală domină total piețele financiare … Fed a tipărit 6,5 miliarde de dolari pe zi în ultimele 688 de zile … Au tipărit mai mulți bani în ultimele 688 de zile decât a făcut Fed în primul secol al existenței sale ”.

Sursa: ortodoxinfo.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.