“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Păreri despre TEMU.com

Temu App Review

Regăsindu-mă în haosul reclamelor online, am descoperit recent o alternativă la comenzile din România – Temu. Însă, odată ce am deschis site-ul, am căutat datele de contact și informații specifice românești, fără a le găsi.

Este clar că site-ul este chinezesc și își propune să ofere produse și servicii direct în casele noastre. În prezent, există o campanie agresivă de promovare a acestora pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, există numeroase situații în care Temu a fost implicat în înșelăciuni.

Unii indivizi se pretind a fi Temu și fură datele bancare. Vă avertizez să folosiți doar site-urile oficiale, deoarece sunteți pe cont propriu în cazul în care întâmpinați probleme. Este important să luați în considerare că, nefiind din Uniunea Europeană, nu există un organism al statului care să vă protejeze.

Temu livrează în România? Da, conform informațiilor de pe aplicație, aceștia livrează și utilizează servicii de curierat rapid. Însă, este esențial să rețineți că există riscuri în utilizarea acestor servicii, iar unii consumatori au avut experiențe pozitive, în timp ce alții au avut probleme.

Sunt unii utilizatori care afirmă că produsele au fost livrate, în timp ce alții nu au primit comanda. Văd Temu ca fiind asemănător cu Shein, oferind o colecție de produse chinezești online. Este important să reținem că, fiind din afara Uniunii Europene, Temu nu dispune de un organ de reglementare sau protecție consumatorului așa cum avem în România.

Sunt multe comentarii la acest articol, unele discuții anterioare fiind de interes. Vă îndemn să parcurgeți aceste discuții, deoarece puteți găsi răspunsuri utile. În plus, vă rog să contribuiți cu comentarii și recenzii pentru a ajuta ceilalți consumatori să identifice eventualele probleme sau să ofere soluții.

În concluzie, reamintesc că Temu este o entitate din afara României și că așteptările în ceea ce privește serviciile lor ar trebui să fie ajustate. Este important să fiți informați și să luați decizii în cunoștință de cauză înainte de a plasa comenzi, având în vedere contextul specific.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

3 comentarii

  1. Da, știu situl,am intrat și eu pe el! Da’ cum nu acceptă decît plata cu cardu’,am ieșit mai iute decît am intrat!! Eu Nu dau datele cardului pe net și nu plătesc cu el Niciodată!!!

  2. Eu am primit deja 2 comenzi și totul a fost ok. Nu am comandat electronice, iar la textile m-am uitat la compoziție, am căutat produsele și pe alte site-uri, unde am găsit mai multe la descriere, dar prețuri duble.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.