“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

PANICA – Doi tineri, ATACATI de URS – au ajuns la spital cu răni la picioare, față și piept

urs

Doi tineri au fost transportați, duminică dimineața, la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc după ce au fost atacați de un urs într-o zonă centrală din orașul Băile Tușnad. Aceștia au suferit răni la picioare, față și piept, însă starea lor e stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ambii tineri au suferit plăgi mușcate.

„Ambii au 27 de ani, iar starea lor este stabilă, fiind transportați de echipajele medicale la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc. Incidentul s-a produs într-o zonă centrală a orașului”, potrivit lui Peter Szilard.

Aceștia au ajuns la spital cu plăgi mușcate și răni, aproximativ în aceleași locuri, față, piept și picior.

În luna iulie, alți doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost atacați de urs, la Băile Tușnad.

De asemenea, săptămâna aceasta, un urs a flămând a distrus frigiderul Centrului de protecţie a copilului ”Sfântul Ladislau” din Băile Tuşnad, care adăposteşte 50 de copii.

Consiliul Județean Harghita cere măsuri urgente, întrucât susține că sunt foarte mulți urși care umblă pe străzile orașului Băile Tușnad, în zone în care sunt copii și persoane în vârstă. Potrivit CJ Harghita, în perioada în care se coc fructele, urșii ajung zilnic în curțile oamenilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.