“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

O TIGANCA a facut SCANDAL in avion catre insotitoarea de zbor „Taci româncă spurcată!, Pi*am-aș pe firma voastră. Iti fac reclamație, sa moară familia mea” – VIDEO

scandal in avion

Momente de panică într-un avion plin de români. S-a întrerupt decolarea și a fost chemată poliția! Imagini scandaloase au fost suprinse într-o aeronavă care zbura de la București spre o destinație din Italia.

Potrivit a1.ro, o femeie a insistat că vrea să ajungă la toaletă, însoţitoarea de bord nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare. Refuzul stewardesei a declanșat scandalul și valul de înjurături filmate de un alt pasager.

Imaginile au ajuns pe internet. „AȘA NU! În cazuri similare, companiile aeriene, de obicei, solicită aterizarea pe cel mai aproapiat aeroport pentru a preda poliției pasagerii puși pe scandal. Atenție, filmarea conține limbaj vulgar!”, este mesajul care însoţeşte filmarea.
Blue Air reacţionează după ce o cursă aeriană a companiei, care trebuia să ajungă în Italia, a avut o întârziere de cel puţin o oră, în urma unui scandal declanşat la bord înainte de decolare.

Ca urmare a informațiilor apărute în presă în ultimele ore, cu un clip video filmat la bordul unei aeronave Blue Air, compania noastră vine cu următoarele precizări:

Înregistrarea video nu a fost realizată acum şi datează dinainte de luna noiembrie 2017. La momentul respectiv, comandatul aeronavei a decis anularea decolării, iar poliția a fost chemată la bord. Dorim să reamintim, pe această cale, faptul că, la bordul aeronavelor, pasagerii sunt împuterniciți de drepturi, însă, au și responsabilități. Iar încălcarea regulilor va conduce, de fiecare dată, la aplicarea sancțiunilor în vigoare.

VEZI SI: SCANDAL in Bucuresti la MUZEUL TARANULUI ROMAN dupa ce a fost difuzat un film „propagandă homosexualității”, castigator la CANNES. Mai multi ROMANI au PROTESTAT in SALA cantand IMNUL tarii si…

Pasagera, care a avut același comportament și față de alți pasageri, a fost debarcată. Siguranța și confortul tuturor pasagerilor noștri sunt foarte importante pentru compania noastră și ne vom asigura, întotdeauna, ca la bordul aeronavelor noastre acestea să fie respectate”, a transmis compania aeriană.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.