“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

O luam de la CAPAT?! De ce țipă de la balcoane locuitorii carantinați în Shanghai?

shanghai china lockdown covid profi descopera 1
Filmări alarmante publicate pe rețelele de socializare online arată locuitorii din Shanghai, China care țipă de la balcoanele apartamentelor și locuințelor din zonele urbane.

Contextul filmărilor rămâne oarecum incert, însă, potrivit traducerilor făcute, incidentul oferă detalii rare despre nemulțumirea publică tot mai intensă față de măsurile luate de autoritățile chineze pentru limitarea transmiterii COVID-19.

„Toată lumea țipă. Nu țipau foarte mulți oameni în urmă cu cinci minute, iar acum brusc a început să țipe toată lumea”, explică un bărbat neidentificat într-unul dintre videoclipuri, potrivit unei traduceri obținute de Futurism.

shanghai china lockdown covid profi descopera 5

„Nimeni nu știe ce se întâmplă, cât va mai continua toată situația. Avem nevoie de un plan concret. Dar nu avem nimic de genul acesta”, mai spune bărbatul.

shanghai china lockdown covid profi descopera 2

China se confruntă cu cel mai mare focar de COVID-19 de până acum
China se confruntă cu cel mai mare focar de COVID-19 de până acum, iar un raport al CNN a descoperit că pentru prima dată, un sentiment de sacrificiu comun împotriva virusului începe să fie înlocuit cu frustrare față de carantina extinsă și probleme de logistică. Toate acestea au dus la înfometarea mai multor oameni.

Sursa: descopera.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.