“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

O femeie a fost VIOLATA de patru TIGANI de faţă cu soţul ei. Cei doi au fost luaţi la ocazie de către violatori

646x404 1

Un cuplu din comuna suceveană Ipoteşti a fost luat la ocazie de o maşină în care se aflau patru indivizi de etnie romă. Aceştia i-au dus pe cei doi pe un câmp, unde le-au luat telefoanele mobile, iar pe femeia de 52 de ani au violat-o toţi patru, de faţă cu soţul ei. Autorii au fost prinşi, o parte din ei fiind închişi pentru alte fapte, în timp ce unul dintre agresori este arestat în Italia pentru o tâlhărie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a inculpatului Ioan – Gheorghe Cuţitariu, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie calificată.

La data de 19 septembrie 2016, în jurul orei 09.00, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-au prezentat Crinuţa B., de 52 de ani, şi Gheorghe B., de 51 de ani, ambii din comuna Ipoteşti, care au reclamat faptul că, în noaptea precedentă, au fost victimele unor infracţiuni de „viol” şi „tâlhărie”, comise de persoane necunoscute pe un câmp de pe raza comunei Dărmăneşti.

Oamenii legii au stabilit că în ziua de 18 septembrie 2016, în jurul orei 18.00, soţii B. s-au deplasat cu un autoturism de ocazie în comuna Mitocu Dragomirnei la nişte rude, unde au rămas până în jurul orei 23.30, perioadă în care au mâncat şi au consumat bere. La întoarcere, în timp ce aşteptau o maşină de ocazie în faţa Primăriei din comuna Mitocu Dragomirnei, a oprit un vehicul de culoare închisă, cu două portiere, iar patru tineri necunoscuţi de etnie romă i-au luat la ocazie.

După ce au ajuns în municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Grigore Alexandru Ghica, s-au deplasat înspre comuna Dărmăneşti. Indivizii au oprit maşina pe un câmp şi sub ameninţarea unui cuţit i-au agresat fizic pe cei doi, le-au furat două telefoane mobile şi un ghiul de argint. De asemenea, toţi patru au întreţinut pe rând relaţii sexuale normale cu Crinuţa B., împotriva voinţei sale. În continuarea cercetărilor privind comiterea infracţiunilor de „lipsire de libertate”, „viol” şi „tâlhărie calificată”, în urma investigaţiilor întreprinse şi a cercetărilor făcute de poliţişti s-a reuşit identificarea şi probarea activităţilor infracţionale ale suspecţilor Ioan – Gheorghe Cuţitariu, de 21 de ani, din comuna Şcheia, Elvis Betean, de 30 de ani, din comuna Bălăceana, Benone Rîpă, de 26 de ani şi Nicolae Marius Darie, de 19 ani, ultimii din comuna Şcheia.

La data de 13 martie 2017 au fost făcute patru percheziţii domiciliare la adresele suspecţilor, ocazie cu care au fost găsiţi şi duşi la sediul Poliţiei municipiului Suceava Ioan – Gheorghe Cuţitariu şi Vasile Rîpă. În urma cercetărilor desfăşurate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, la data de 10 martie 2017 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Ioan – Gheorghe Cuţitariu şi Vasile Rîpă.

Din verificările făcute de poliţişti s-a stabilit faptul că Elvis Betean se află în arestul autorităţilor italiene pentru comiterea unei infracţiuni de „tâlhărie”, Nicolae Marius Darie se află în arestul IPJ Suceava, iar Benone Rîpă este arestat în Penitenciarul Botoşani, ambii pentru comiterea unei infracţiuni de „tâlhărie calificată”.

În urma audierii suspectului Ioan – Gheorghe Cuţitariu şi ţinând cont de probatoriul instrumentat, precum şi de gravitatea faptelor şi de pericolul social creat prin comiterea acestora, poliţiştii BIC Suceava au dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava.

Propunerea organelor de cercetare penală a fost însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, inculpaţii fiind prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, iar în urma deliberării, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Cuţitariu pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce Elvis Betean a fost arestat în lipsă. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava, cauza urmând a fi lămurită sub toate aspectele pentru stabilirea participaţiei fiecăruia dintre suspecţi la comiterea faptei. (Sursa)

VEZI SI: SOCANT: Un clan tiganesc a lasat intr-o balta de sange un cuplu

VEZI SI: TIGANI FURIOSI IN DELIR: Un focar de HEPATITA a dezlantuit iadul pe holurile spitalului: politia si mascatii au intervenit pentru a proteja medicii de furia tiganilor

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.